Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fear factory.....

jakie macie iq?

Polecane posty

Gość Petatd na swoją truflę
❤️ :(

Gość Petard ma swoją krakowską
trufelkę

Gość Poli ana
Nikt jeszcze ma odpowiedzi na 37? Jak wroce do domu zaloze o tym temat. Kto pierwszy rozwiaze zostanie Krolem badz Krolowa inteligencjii kafeterii :D

Gość Mała czarna kawka 22
Wyszło mi 142 w tym programie. I podobne testy wcześniej rozwiązywałam...wszędzie są podobne. Te u psychologa za to były inne zupełnie. Ale to było 10 i 12 lat temu.

D haha dobry ten tes w 5 minut :P

Gość fear factory...
no i wyszlo iq 13:D jak lewy but Zidana

Mi to samo :P:P

Gość Bimbilimbi
Kawka, liczy się tylko printscreen z tego testu z twoim nickiem 🖐️ Na razie nikt ci nie wierzy.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Nigdy nie miałem cierpliwości, aby rozwiązać tego rodzaju test. Nie potrafię się skupić. Od dziecka miałem problem ze skupieniem się na tego rodzaju zadaniach. Na lekcjach odpływałem najdalej po 15 minutach. Nudzi mnie to niesamowicie. Być może to znudzenie, to rodzaj obrony przed uświadomieniem sobie, jaki jetem nieinteligentny :D Nawet ten teścik z Interii zniechęca mnie. Ja najprawdopodobniej nie zmieszczę się w 5 minutach. :D Jak widzę te kwadraciki, kolorowe kropki, kółka, ciągi, to się od razu niecierpliwię i nudzę. I to miałoby wykazywać poziom inteligencji? Fakt, że się uchwyci prawidłowość w ustawionych figurach? p.s. jeśli tak to znaczy, że jestem matołem :classic_cool:

Gość maniooo ciekawskiii =)
jestem debilem bo jak się oczywiście okazało rzekomy test, nie jest testem :D to chyba dlatego, ten powiedzmy z pierwszego linku jakoś mi szedł, aż się znudziłem a ten nie wchodził

To ja kurde jestem dziwadło. Jak miałam 5 lat to miałam IQ 140. Czyli IQ dorosłego człowieka . O boże.

Gość gość
Ja mam 111

Gość gość
Czy wiesz ze np Garry Kasparov mal IQ 190? A Inteligencja przeciętna człowieka to 90-109. https://iq-testuj.pl/834425c5 A Ty jakie masz IQ? Sprawdź rozwiązująć 25 pytań matematycznychi pochwał sie:)