Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryszjaaaa:)

problem z chlopakiem

Polecane posty

Hej, postaram sie w skrocie i na temat.A i od razu dodam ze nie mam polskich znakow na kompie, takze nie zwracajcie uwagi na bledy. Jestesmy razem 4 lata. Miedzy nami wszystko ukladalo sie dobrze, mieszkalismy razem przez prawie rok.Ja wycjechalam do pracy na wakacje nie bylo mnie prawie 2 miesiace. Po moim powrocie on zrobil sie strasznie dziwny, niby mily hmm sama niewiem jak to nazwac. Podjelismy decyzje ze nie bedziemy razem mieszkac( mieszkanie jest moje, on niechce w nim mieszkac, dlatego ze nie jest jego itp ). od jakiegos czasu spotykamy sie co weekend badz w wolnym czasie. Ostatnio prowadzilismy dosyc powazna rozmowe i powiedzial mi ze nie wie czy chce ze mna byc, bo ja chce zalozyc rodzine, miec dzieci a on jeszcze tego nie chce. Ja powiedzialam na to ze chciala bym zalozyc rodzine ale jeszcze nie teraz.Zapytalam czy mnie kocha powiedzial ze tak, pytalam czy moze ma inna mowi ze nie. Niby sie pogodzilismy, wyjasnilismy sobie wszystko ale dalej jest nie tak jak bylo wczesniej. Moje pytanie brzmi, kochane czy zakonczyc ten zwiazek czy ciagnac dalej sama niewiem bije sie z myslami. Dlatego mam nadzieje ze moze chociaz troche mi pomozecie:)

zakonczyc;/ facet powiedzial ze "nie wie czy chce z toba byc" =nie chce, ten ktory bardzo chce nie zadaje sobie takich pytan (i nie dzieli sie nimi z ukochana) as easy as it is

tez tak myslalam, ale niewiem zastanawiam sie czy sobie poradze bez niego, tyle czasu bylismy, jestesmy razem. Na samo mysl od razu pojawiaja mi sie łzy.

Gość patryszja88
prosze o jeszcze jakis odzew

Gość karolzkzkzkzkzkzkzk
chyba to nie ma sensu 🖐️ za szybko mu dałaś dupy.

Jak facet mówi, że "nie wiem czy chcę z Tobą być" to ja bym odpowiedział "Ok, to się zastanów i daj mi znać jak będziesz wiedział". Może warto by było powiedzieć mu czy Ty z nim chcesz być, aby wiedział na czym stoi ... On ma dylematy, sam musi je rozwiązać. Ty chcesz zakończyć związek, tzn. podjąć decyzję za niego. Odradzam - jeśli on ma wątpliwości niech się nauczy odpowiedzialności. Tak się nabiera dojrzałości - podejmując decyzje.

ahhh jacy Ci faceci sa dziwni:/ kompletnie niewiem o co mu chodzi. Raz jest mily i mysle ze jest wszystko dobrze , a nastepnego dnia totalna zmiana humoru:(

Gość takasobiejestembabka
mialam bardzo podobna sytuacje, okazalo sie,ze ma inna.

Gość mixi mixi
wiesz ja tez mialam podobna sytuscje powiedzial mi doslownie to samo NIE WIEM CZY CHCE BYC Z TOBA a za jakis czas zostawil mnie chyba po miesiacu od tego, mial inna, bo wyjechal do pracy 500 km dalej i poznal jakas laske

my mieszkamy od siebie okolo 60 km, hmm nie sadze ze poznal jakos inna dziewczyne, on taki nie jest. Mowil mi ze niewie czy chce ze mna byc i ze lepiej bedzie jesli sie rozstaniemy, ze zasługuje na kogos lepszego, kogos z kim bylabym szczesliwa.

Jesli uwaza, ze na Ciebie nie zaslugujesz - zgodz sie z tym. Niech skonsumuje konswkwencje swoich decyzji. Jak sie rozstaniecie to wtedy sie okaze co czuje. Jak zateskni to zadzowni, ze nie moze bez ciebie zyc. Jak nie odezwie - to znaczy ze mu nie zalezy. Daj mu odejsc jesli sie wacha. Wolnosc i odpowiedzialnosc za slowa.