Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co to

czy przesadziłam??

Polecane posty

Gość a co to

Z powodu pracy jaka wykonuje moj luby widzimy sie srednio raz na 2 tyg.Widzielismy sie tydzien temu,teraz w piatek dowiedzialam sie ze przyjezdza na week ale w sobote wieczorem wraca.Chcialam sie z nim zobaczyc w piatek to powiedzial ze jest zmeczony i nie da rady.Wiec w sobote od rana do niego pisalam ze jak wstanie niech sie odezwie bo ja juz czekam.Nie odezwał sie....dzwonilam co godzine nie odbierał,zmartwilam sie czy cos sie stało.W sobote wieczorem wreszcie odebrał i w ciagu jednej sek.powiedzal ze pozniej zadzwoni po czym sie rozłaczyl czekałam...nie zadzwonil wczoraj napisałam mu esa ze jak bedzie wolny zeby zadzwonil bo musimy pogadac.Zadzwonil wieczorem; zrobilam mu jazde ze mnie olał i nie odbierał tel i co sie z nim działo.Dostałam odpowiedz zwrotna ze nic sie nie stało,mial sprawy osobiste do złatwienia,bawil sie ze swoimi znajomymi(!) Co prawda kiedys mi powiedzial ze jak przyjedzie nie zawsze bedzie mial dla mnie czas bo ma tez swoich znajomych z ktorymi chcialby sie zobaczyc.Od słowa do słowa rzucilam słychawka i kazałam mu to wszystko przemyslec.Nie odzywamy sie do siebie od wczoraj.Ja rozumiem ze ma mało czasu i chcialby sie z innymi tez zobaczyc ale zachował sie nie w porzadku w stosunku do mnie bo przeciez mogł powiedziec ze przyjedzie ale nie bedzie mial czasu dla mnie bo coos tam cos tam....a ja jak głupia czekałam caly week a ten calkowita olewka tel nie odbierał...:(

Gość ale jestes pokopana...
debilka:D

Gość brunecikk
jakby kuurwa mac do mnie jakas piinda wydzwaniala co godzine to bym wiecej z taka nie chcial miec,nic wspolnego bedac tym gosciem:o

Gość a co to
dlaczego?? po prostu jest mi zle ze okazal mi calkowity brak szacunku przez olanie i nie odbieranie tel:(

Gość a co to
słuchajcie bo nigdy takiej sytuacji nie bylo zeby nie odbieral telefonow odemnie gdyby mi powiedzal ze sie bawi ze swoimi znajomymi nie wydzwanialabym jak potluczona:o ale pomyslalam ze cos sie moglo stac

Gość a co to
moze ktos by sie jeszcze wypowiedzial? kto mial racje kto zawinil i jak to dalej rozwiazac?:(

Gość a co to
no to dzieki za pomoc:(

Gość ty przesadzilas...........
:o

Gość AGAMAGA
POWIEDZIELI CI LUDZIE CO MYSLA,CZEGO JESZCZE CHCESZ???

masakra. ogarnij się dziewczyno. jesteście 2 osobami, które poza sobą mają też własne życie. on nie jest ptaszkiem w złotej klatce, by widywać tylko Ciebie. dziękuję dobranoc.

Gość wwrrr
To nie jest wazne kto ma racje i kto przesadzil . Wazne jest, ze macie inne priorytety w zwiazku i on nie musi sie z toba widziec przy kazdej okazji (co mialoby sens skoro widujecie sie tak rzadko), i raczej nie bedziesz szczesliwa w zwiazku z facetem, ktoremu nie jestes do szczescia potrzebna. Sprawdzone und potwierdzone na wlasnym przypadku ;)