Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byrkatyrka

Brzydzę się sobą

Polecane posty

Gość byrkatyrka

Brzydzę się tym, że się z nim nadal kontaktuje, że on ze mną gada, że do mnie dzwoni. Brzydzę się nim. Niedobrze mi. To ścierwo zdradziło mnie 4 lata temu, dowiedziałam się o tym rok temu. To gówno dalej do mnie dzwoni, mówi, że kocha, upokarza swoją mierną osobę. Ja jego upokarzam, GARDZĘ NIM. Widujemy się, poza normalnymi kontaktami to wyzywam go, biję, traktuję jak szmatę. Nienawidzę go i siebie. Brzydzi mnie on. Nie wiem po co to trwa. Nie wiem po co ten kretyn po tym co mi zrobił dalej za mną lata, stara się i próbuje stworzyć coś z niczego. Nienawidzę go. Nienawidzę siebie. Ten śmieć zdradził mnie i chciał zostawić, kiedy moja mama była ciężko chora. Ten chuj chciał mnie wtedy zostawić!!!!!!!! wtedy!!!!! kiedy najbardziej potrzebowałam wsparcia. Został bo kretynka płakałam i błagałam, nie wiedzialam, ze mnie wtedy zdradził ;/ i że to o to chodziło, bo on twierdzil, że potrzebuje więcej wolności, że chce szaleć i się bawić jak koledzy. NIENAWIDZĘ GO. Za te wszystkie kłamstawa, za to, że zmarnował mi 7 lat zycia!!!! ZA TO, ŻE O ZDRADZIE POWIEDZIAŁ MI PO 3CH LATACH. CHCE TO URWAĆ, ALE TO ŚCIERWO WCIĄŻ DO MNIE BĘDZIE DZWONIĆ, POKAZYWAĆ JAKI TO ON CUDOWNY, KOCHAJĄCY, JAK SIĘ ZMIENIŁ I JAK MNIE KOCHA, KUPOWAĆ KWIATY I ROBIĆ CUDOWNE PREZENTY NA URODZINY (TO BIEDAK, WIĘC WYMYŚLA PREZENTY - tzn, sam je robi, ale zawsze wymyśla coś słodkiego i fajnego) Przez tego patałacha nienawidze siebie i wszystkich dookoła, bo teraz nie mam życia przez niego.

Gość fcfhfhfcfhc
zmień telefon.

Gość byrkatyrka
to nic nie da!