Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLARA1985

sklep internetowy

Polecane posty

Witam.Mam zamiar otworzyc wlasny sklep interneowy z drobiazgami,wykonuje je sama i sa calkiem ciekawe.Teraz jestem przedszkolanka,czy to by zawadzalo w otwarciu sklepiku.Mam juz dosyc rozdawania moich dziel znajomym.Co o tym sadziecie i czy to naprawde da sie zrobic???

Gość aqcdwc
Spróbuj najpierw sprzedawać te rękodzieła na allegro. A tak zapłacisz za zrobienie strony, utrzymanie serwera a nikt tego nie kupi.

Gość Pod warunkiem ze to nie
bizuteria

Nie bizuteria nie,to sa stroiki,drobne upominki,takie wypalane z cegly,z roslinami suszonymi,kompozycje z roznych darow przyrody itp.Nie jakis plastik.

Gość Kłara1985
sa to takie żeczy jak np. fajki które lepię z gliny wykopanej wieczorem pod blokiem, albo gustowne wibratory wyrzeźbione z drzewa :)

Gość CrK
A masz na to budżet?

mam 4500 tys oszczednosci,ale najpierw sprobuje sprzedac cos na allegro.zobaczymy co z tego bedzie:)

Gość Marko299
No to udaj się do ministerstworeklamy.pl i oni pomogą Ci z cała infrastrukturą sklepu. Wprowadzą produkty itd. Wystarczy tylko zapłacić. Co do cen, to są one tam dość niskie, więc popróbuj i się dogadaj ;) Pozdrawiam.