Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-in-red

kocham geja... nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość lady-in-red

Mam przyjaciela. Znamy się od dawna, ale od niedawna jesteśmy sobie bliscy. On zaczął nalegać na częstrze spotkania, obejmował mnie, mówił miłe rzeczy. W końcu zaproponował wspólny wujazd. Pojechaliśmy i było cudownie... Do czasu. Pewnej nocy siedzieliśmy koło siebie i patrzyliśmy na gwiazdy. To wszystko było tak romantyczne, że postanowiłam go pocałować... Zbliżyłam usta do jego ust, ale kiegy on zorientował się o co chodzi odepchnął mnie i powiedział "przepraszam, ale się brzydzę". Byłam kompletnie zbita z tropu, poczułam sie fatalnie zwłaszcza, że wcześniej mówił, że chce mi coś wyznać tej nocy. Byłam przygotowana na "kocham Cię", ale powiedział "jestem gejem". Ciesze się, że mogę mieć takiego przyjaciela, ale przez to, ze stał mi się tak bliski, chyba się w nim zakochałam... Poza tym głupio mi z powodu tego niedoszłego pocałunku

Gość ale smieszne
ahaha. powiedz ze sie go brzydzisz bo jest gejem i po sprawie

Gość lady-in-red
Ale chodzi o to, że ja sie go nie brzydzę. On naszą znajomość traktuje jako przyjaźń, a ja nie wiem czy będę w stanie traktować go tylko jak przyjaciela. Nie chcę go stracić, bo jest wspaniałym człowiekiem, ale jak zdusić w sobie uczucia?

Gość lady-in-red
Mam koleżnaki, które przyjaxnią sie z gejami - to raczej częste. Znam takich, którzy zawsze, od dzieciństwa zadawali sie jedynie z dziewczynami. Ale w nim nie widziałam geja. Okazuje się, że wszystkie sygnały źle odbierałam...

Gość dffdf
mam 24 lata i jeszcze nigdy prywatnie nie spotkalem geja

Gość lady-in-red
Myślę, że spotkałeś, ale o tym nie wiesz. Ja znam sporo homoseksualistów. Co do dildo- to nie rozwiąże sprawy. Chciałabym, żeby pożądał mnie, jako kobietę i żeby mnie kochał. Z resztą, nie wiem co teraz robić. Jest mi niezręcznie po tamtej próbie pocałunku. Nie wiem, czy powinnam z nim szczerze porozmawiać o swoich uczuciach, czy raczej udawać, ze nic sie nie stało. Nie widzę dobrego rozwiązania. Dotąd mogłam powiedzieć mu wszystko, ale to dotyczy jego

Gość lady-in-red
Boję sie, ze po rozmowie zacznie mnie unikać, z drugiej strony - jeśli mu nie powiem ja będę się męczyć...

Gość pistacjowarura
chyba tez go znam :)

Gość lady-in-red
czemu tak mówisz?

Gość pistacjowarura
pwoiedz jaka jest 1 litera jego imienia :D

Gość lady-in-red
A. Ale myślę, że to mogą być częste przypadki. Dla niego to po prostu przyjaźń, a kobieta - nie wiedząc o homoseksualiźmie wybranka, angaźuje się uczuciowo

Gość pistacjowarura
e to nie, ja mialam to samo ale to trwalo pol roku, i doszlo do pocalunkow i nie tylko, potem nagle sie wycofal obarczajac mnie wina i tym, ze nie mam uczuc : ) Prawdopodobnie jest gejem, wszystko na to wskazuje, uciekaj od niego albo serio zakoncz na przyjazni bo nie ma to sensu.

Gość dffdf
dlaczego w ogole chcialas go pocalowac? nie wiesz ile bakterii jest w slinie?

Pytasz "nie wiem co zrobić". Ale zrobić w związku z czym? On jest gejem, Ty się w nim podkochujesz. On się nie zmieni, Ty potrzebujesz czasu aby się pogodzić. Nic nie musisz robić, tylko pogodzić się z faktami.

Gość pistacjowarura
dokładnie Jacek :) Geja nie nawrocisz :D

Gość lady-in-red
Nie chcę go nawracać. Ale zależy mi na nim, nawet jako na przyjacielu. Nie chciałabym stracić go całkiem przez moje uczucia i przez to, co zrobiłam. Nie wiem, czy z nim o tym porozmawiać? W przyjaźni niby liczy sie szczerosć, ale to specyficzna sytuacja. Nie chcę go przestraszyć

O czym chcesz z nim porozmawiać? Przecież wystarczy że się spotkacie kilka razy i poprosisz go o jakąś przysługę - wtedy zobaczysz czy jesteście przyjaciółmi. To Ty masz problem i czujesz się głupi że chciałaś pocałować geja. To Twój problem, nie jego. Traktuj go normalnie. Sądzę, że on też chciałby być traktowany normalnie - jak kumpel. Chyba szukasz problemu na siłę.

Gość lady-in-red
nie, ale nie wiem, czy nie powinnam szczerze z nim porozmawiać, bo takie ukrywanie wszystkiego moze zatruc naszą przyjaźn. Jakieś niedopowiedzenia itp. Jeśli chodzi o jego przyjaźń - jej jestem pewna, bo zawsze mogłam liczyc na niego :)

A co to jest za tajemnica którą ukrywasz przed nim? Że Ci głupio? Że się w nim podkochujesz?

Gość czemu teraz tak wiele kobiet
kocha gejow ? wiem po tym forum i widze po paru tematach ze maja branie

Gość lady-in-red
no, właśnie to. Żeby nie było niedomówień. Czemu tak wiele? Myślę, że kobiety potrzebują zrozumienia, szukają w związku także przyjaźni, a geje, dla których nie są one obiektem seksualnym, to właśnie im dają. Są czuli, opiekuńczy, rozumieją nas i przejmują sie naszymi problemami. Do tego dbają o siebie :)

No jak chcesz mu o tym powiedzieć to możesz. Tylko po co? Wiesz, możesz nawet go przeprosić, tylko czy jest za co? Jeśli szczerość jest dla Ciebie tak ważna, to oczywiście możesz powiedzieć że się w nim podkochujesz i czujesz się głupio że chciałaś go pocałować. Teraz zastanów się jak on zareaguje? Na moje oko - będzie Cię trochę unikał i trzymał na dystans. Zastanów się CO chcesz osiągnąć, wtedy dopasuje co i jak mu powiedzieć.

autorko czytalas topik '' zakochana w geju '' ?

Gość lady-in-red
Wiem, ze na wzajemność z jego strony nie mogę liczyć, dlatego chcę, zebyśmy pozostali przyjaciółmi. Dotąd mogliśmy wiedzieć o sobie wszystko i zastanawiam się, czy po prostu nie powinniśmy wyjaśnić wszelkich niejasności i zacząć od początku budować, czy utrwalać naszą przyjaźń

Gość lady-in-red
nie czytałam, ale zaraz go znajdę :)

nie tylko ten , jest takich pelno a oststnio czytalem na dyskusji ogolnej ile kobiet jest zauroczonych jakims gejem

Gość BO GEJE są zadbani i mają te
cechy charakteru które lubią kobiety :O stąd tyle zakochań 🖐️

Gość lady-in-red
Może brakuje nam czułości i pozaseksualnego spojrzenia na nas ze strony facetów. Gej heteroseksualny byłby ideałem :) Myślę, że kobiety się zmieniają i chcą, zeby ta zmiana odbijała sie w stosunkach damsko-męskich. Traktujmy sie nie tylko jako obekty seksualne, ale i jako ludzi, przyjaciół.

Gość wszystkie was pogięło z tymi
pedzio co jedna to lepsza ;]