Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia99

tatuaż !

Polecane posty

Gość marysia99

zastanawiam się nad zrobieniem sobie malutkiego tatuaża, ale takiego naprawde malutkiego. Na przykład takiego malutkiego serduszka o wymiarach dosłownie centymetr na centymenrt. Jestem z krakowa. wiecie ile takie cos moze mnie kosztowac ? bo na stronach salonow nie podają cen.

Gość marysia99
a wiecie ile może kosztować taki tatuaż w kształcie penisa? bo tez biore to pod uwage

Gość marysia99
ej, jak to możliwe, że inna osoba pisze pod tym samym nickiem co ja ? no ale mniejsza z tym, orientujecie się w cenach takiego maleństwa ? ;)

Gość marysia99
its magic !!! taaa daaa

Gość marysia99
chciałabym sobie zrobić na wzgórku łonowym

Gość mariamajka
W Warszawie 200zł

Gość TATUAŻA i choy
kciukiem, leczymy kompleksy w chamski sposób ? ...

Gość marysia99
marysia99- nie ja, tylko ta podrabiana- przestań wypisywać głupoty, bo to jest dość żałozne ;)

Gość mala maluska
zalezy. Tatuazysta mojego brata za sesje bierze 300zl. Sesja trwa u niego 3 godziny. Jak wyrobi sie w mniej to bierze tez mniej. Ja za swoj dalam 150. Mysle, ze serduszko o tych wymiarach zrobilby szybciej

Gość xzcxxcxc
takie sa ceny niestety, jak chcesz taniej to możesz w chipsach sobie wygrac i nakleić za 3 zeta

Gość mariamajka
Ale po co Ci to serduszko beznadziejne? Co to ma oznaczać? Ani to ładne, ani fajne.Zrób sobie henną, będzie taniej.

Gość marysia99
nie wiem jeszcze czy serduszko, podałam tylko przykład, że centymentrowe serduszko, zebyscie wiedziały o jaka wielkosc mi chodzi.

Tatuaż szpeci, szczególnie, gdy zdobi cerę Kobiety. Zastanów się poważnie, zanim podejmiesz ten krok. Odwrotu już nie będzie.

Gość marysia99
chce sobie wytatuować penisa mojego faceta w skali 1:1 i tak wyszło ze zajmie to 1 cm

Gość mariamajka
Tak samo jakbyś napisała centymetrowy penisek, czy listek. Jakbyś napisała, tatuaż o wymiarach 1cm na 1 cm, też byśmy wiedzieli, o co chodzi. A po co Ci w ogóle tatuaż?

Gość marysia99
zeby pamiętac o jego pyrdku :)

Gość mmmiiiiooom
Cerę? szpeci? o czym ty piszesz ?:o To, że tobie się tatuaże nie podobają, to nie znaczy że od razu szpecą. To co innych odpycha, dla innych może być atrakcyjne, o gustach podobno się nie dyskutuje. Cera? No nie wiem czy jest tutaj odważna, która zrobi sobie tatuaż na twarzy, czy się mylę? ;)

Gość Zonaty30l
szpeci w chui

@mmmiiiiooom - mam być szczery? Proszę bardzo: tatuaże to domena pustych dziewuch, jakie co weekend można spotkać pod remizami na wsiach. Do kompletu białe kozaczki, solara i jakaś szmina. Jeżeli chodzi o tatuaż, to najlepiej, aby to był tribal, który zajmuje 90% ramienia i/lub jakieś kurewskie dziadostwo na plecach :)

Gość mmmiiiiooom
stary dziad jestes i tyle :o pewnie sam pukasz takie remizowe panienki

Kobiety z tatuażami są po prostu odpychające, tak samo, jak te, co z ćmikami w buzi po ulicach łażą (i jeszcze na dokładkę wózek z dzieckiem pchają) lub pija piwo bezpośrednio z puszki i butelki.

Zrób sobie nick na czarno, nie będą się podszywać. Bo tak to każdy może :P a tak poważnie to zastanów się nad tym tatuażem, czy Ci naprawdę do szczęścia potrzebny.

Gość mmmiiiiooom
no tak ty wolisz chlopców

@mmmiiiiooom bronisz tatuaży, bo sama zapewne jesteś wydziarana. Niestety, moda na tatuaże minęła, pozostał tylko syf na skórze i niesmak do końca życia :D Poczekaj na starość, jak Ci się wszystko rozleje i rozejdzie w miejscu, gdzie masz dziarę :D

Ja mam tatuaż- i nikt poza moim facetem go nie ogląda. Też nie podobają mi się u kobiet duży i nachalne tatuaże, zresztą ja chciałam taki, który bez problemu zasłoni garsonka lub wieczorowa sukienka :)

Dodam, że jest wiele zawodów, w których pracodawcy zwracają uwagę, czy kandydat do pracy posiada tatuaże. O ile wykonane są w mało widocznych miejscach (np. przy piździe) to nie ma problemu. Jak są widoczne, to dziękuję takiemu delikwentowi. Zastanów się poważnie :)

@Polly84 jeżeli nie znajduje się w widocznym miejscu, to OK, ale ogólnie lepiej, jak Kobieta jest Kobietą w 100%, naturalną, bez tego typu zdobień :)