Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia99

tatuaż !

Polecane posty

Gość alabama song
Żonaty30l @mmmiiiiooom - mam być szczery? Proszę bardzo: tatuaże to domena pustych dziewuch, jakie co weekend można spotkać pod remizami na wsiach. Do kompletu białe kozaczki, solara i jakaś szmina. Jeżeli chodzi o tatuaż, to najlepiej, aby to był tribal, który zajmuje 90% ramienia i/lub jakieś k**ewskie dziadostwo na plecach co za prostackie podejscie, dzis sobie ludzie robia tatuaze niezaleznie od statusu spolecznego ale ty, slepaku, tylko solary widzisz

Gość mmmiiiiooom
Oczywiście powyższe komentarze to podszywy. Strasznie szufladkujesz ludzi, co jest nie fajnie, nie powinno się oceniać ludzi po tym czy mają tatuaż czy nie oraz po tym czy noszą białe kozaki czy brązowe. Zacznij myśleć samodzielnie, bo kierowanie się uprzedzeniami i stereotypami czy szufladkowanie ludzi nie jest fajne . Niestety mam odmienne zdanie. Bo znam wielu ludzi którzy mają tatuaże i po bliższym ich poznaniu na pewno nie stwierdziłbyś, że są puste i głupie. Jak już wcześniej napisałam. To, że tobie się coś nie podoba nie oznacza że jest szpetne.

Gość mmmiiiiooom
Skąd stwierdzenie, że jestem wydziarana? Nie mam ani jednego tatuażu . Po prostu posiadanie tatuażu nie jest dla mnie sprawą najwyższej rangi, nigdy nie kręciło mnie to w ten sposób, aby wydziarać sobie całe pół ramie. Ale mam szacunek do ludzi którzy to lubią, którzy to robią, dla których jest to pewnego rodzaju sztuką. Wybacz, ale uważam że wsadzanie wszystkich do jednego wora świadczy o Tobie, mówisz źle na temat dziewczyn mający taki styl ubierania, a nie inny. A to tylko ciuchy, komentujesz jakieś tam zachowania ok może nie do końca fair, ale to ich własne życie, którego ty za nie nie przeżyjesz, więc nie wiem po co ten marnie zaczęty temat... póki co to o tobie myślę źle, rażący charakter i negatywna osobowość odpychają (bynajmniej mnie) bardziej od stylu ubioru. Ty podpisujesz się na domiar tego swoim imieniem i nazwiskiem. Masz 30 lat, a mentalność czternastoletniej dziewczynki, która źle mówi o innych swoich koleżankach w 'białych kozaczkach" Nie wstyd Ci chłopie?

@mmmiiiiooom - ja wyraziłem swoją opinię, poza tym nie szufladkuję ludzi, przeczytaj proszę ze ZROZUMIENIEM moją wypowiedź. Powinnaś znaleźć tam nutkę ironii ;)

Gość mmmiiiiooom
A tak poza tym szukasz kochanki na tym forum ? Nick Żonaty30l brzmi dwuznacznie... :o

Gość marysia99
no już nie kłóćcie się ;) tak dla Waszej informacji myślałam o tatuażu w okolicach biodra lub pośladka... ;)

Gość mmmiiiiooom
" tatuaże to domena pustych dziewuch, (...) Do kompletu białe kozaczki, solara i jakaś szmina. " mówi samo przez się. :)

ja mam tatuaż, niewielki, myślałam o nim 10 lat zanim zdecydowałam się na zrobienie. Nigdy nie chodziłam w kozaczkach, nigdy nie byłam na wsiowej dyskotece ani na solarium. Żonaty, są różne gusta, mnie się np. nie podobają kolczyki w uszach, ale nie twierdzę, że kobiety, które je noszą to najgorsze szmaty, bo mnie się nie podobają kolczyki. Jesteś bardzo ograniczony.

Gość mmmiiiiooom
marysia99 pisałas ze zrobisz go sobie na wzgórku łonowym to jak w końcu? :)

Gość marysia 99
czy poszly juz sobie podszywy? proszę o nieocenianie mojego pomysly, to moje zycie i moaj sprawa, jak bede żałować to sobie usunę :) niech ktoś napisze ile kosztuje taka malutka dziara male serduszko pozdr.

mmmiioooommm- ktoś się za mnie podszywa pod tym samym nickiem i wypisuje głupoty o penisach i wzgorku łonowym ;/

Oszpecanie swojego ciała uważasz za sztukę? Hehehehe, dobre sobie :D A charakterek, jaki mam, taki mam, przynajmniej w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem anonimowy, potrafię się przedstawić z imienia i nazwiska, nie ukrywam się, bo nie mam po co. Nie leczę kompleksów, jak robi to ok 80% użytkowników tego forum poprzez ukrywanie swojej prawdziwej osobowości. resztę Twojego bełkotu zostawię bez komentarza ;) Pozdrawiam serdecznie.

" 16:00 mmmiiiiooom A tak poza tym szukasz kochanki na tym forum ? Nick Żonaty30l brzmi dwuznacznie..." Nie mierz wszystkich swoją miarką ;)

teraz juz sobie zarejestrowałam ten nick na własność i nikt się już nie podszyje pode mnie ;)

Gość marysia 99
jakby nie było drogie to mogę sobie zrobić sexi strzałęczkę :)

fałszywa marysiu99- teraz juz wszyscy wiedzą, że się pode mnie podszywasz, bo mój nick jest czarny, a Twój pomatańczowy- także daj sobie siana ;)

Gość mmmiiiiooom
Hehe, musiałabym z konia w dzieciństwie spać, żeby podpisywać się tu imieniem i nazwiskiem :) ... Jeżeli tak bardzo Ci przeszkadza to, że jestem pomarańczowa to wiesz mi poświęcenie minuty na zaczernienie się nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu :) Obrażanie innych to żadna obrona, brak ci racjonalnych argumentów.

Gość marysia 99
mam nawet akt własności tego nicka :)

" 16:01 ale badziew... ja mam tatuaż, niewielki, myślałam o nim 10 lat zanim zdecydowałam się na zrobienie. Nigdy nie chodziłam w kozaczkach, nigdy nie byłam na wsiowej dyskotece ani na solarium. Żonaty, są różne gusta, mnie się np. nie podobają kolczyki w uszach, ale nie twierdzę, że kobiety, które je noszą to najgorsze szmaty, bo mnie się nie podobają kolczyki. Jesteś bardzo ograniczony." No cóż, nie potrafisz oddzielić "sztuki" zdobienia ciała od noszenia biżuterii. To nie to samo. Biżuterię zdejmujesz i po problemie, z tatuażem już ciężka sprawa ;)

marysia, jeśli 99 to Twój rok urodzenia, to wiedz, że w renomowanym salonie musisz mieć ukończone 18 lat, żeby zrobić sobie tatuaż, to po pierwsze. Po drugie, renomowany salon tatuażu nawet za tak niewielki tatuaż będzie liczył od 200-300 zł wzwyż, a do jakiegoś pośledniego nie radzę iść, bo potrafią bardzo oszpecić. Rada taka, żebyś kilka lat poczekała i jeśli nadal będziesz chciała go mieć, wtedy zrób.

Gość marysia 99
fałszywa marysiu99- teraz juz wszyscy wiedzą, że się pode mnie podszywasz, bo mój nick jest czarny, a Twój pomatańczowy ale jestes pewna??????????!!!!!!!!!!!!!! no szit!!!!!!!!

"No cóż, nie potrafisz oddzielić "sztuki" zdobienia ciała od noszenia biżuterii. To nie to samo. Biżuterię zdejmujesz i po problemie, z tatuażem już ciężka sprawa " Kolczyki zdejmujesz, a dziury w uszach są nadal widoczne. Mnie takie dziury, niejednokrotnie po kilka w jednym uchu, odrzucają. Nie jestem zwolenniczką tatuowania twarzy, dłoni, ramion czy innych, widocznych na co dzień, miejsc. Tatuaż powinien być indywidualny, przemyślany i nie dla byle jakich oczu. Ale wkładanie wszystkich wytatuowanych do jednego wora to jest ograniczenie.

czy na tym forum nie można już normalnie pogadać ? Chciałam się dowiedzieć ile kosztuje tatuaż a tym czasem jakieś osoby podszywają się pod mojego nicka i robią sobie żarty,które nawet nie są śmieszne. Naprawdę aż tak Wam się nudzi ? Rozumiem, że jeszcze są dla Was wakacje, ale może wyjdzie na dwór czy coś.... Ludzie są dziwni, naprawdę...

Gość marysia 99
Chciałam normalnie porozmawiać ale mam dwa podszywy, jeden czarny, drugi pomarańczowy także dziękuję bardzo i dzięki życzliwym osobom alw tu się i tak nie da normalnie pogadać nie rozumiem jak można komuś nicka zabrać uciekam nieprzyjemnie zaskoczona tutejszymi obyczajami czesc

@marysia99 jeżeli Ci naprawdę zależy na tatuażu, zrób go w dyskretnym miejscu ;) Nie daj się namawiać na tatuaż na ramionach, czy plecach, bo to naprawdę jest odpychające ;)

żonaty- tak jak pisałam, planuję na biodrze lub w okolicach pośladka... ale to będzie taki mały tatuaż- centrymetr na centymetr ;)