Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weselniczka 21.09.2013

Żółte zęby przy białej sukience?

Polecane posty

Moja koleżanka, również przyszła PM, powiedziała mi, że w życiu nie weźmie białej sukienki, bo zęby wyglądają wtedy żółte, w grę wchodzi tylko ecru albo wybielanie. Czy naprawdę tak źle wyglądają zęby w białej, czy może przesadza? Jakoś nie zauważyłam, żeby którakolwiek z moich koleżanek miała mniej białe zęby na ślubie o_0

Gość angry--bird
ja wybielam bo bedzie widac kontrast.. a sukienke tez chce miec biala.. szczerze powiedziawszy to nie bylam nigdy na weselu gdzie panna mloda miala biala suknie, wszyscy teraz ida w ecru..

zawsze pozostaje umówienie się z fotografem na photoshopa ;) Bo w trakcie samego wesela, o ile zęby nie są jakieś dramatyczne, to wątpię, by ktoś zwrócił uwagę

no ciekawe podejście, ale oprócz tego, że ci fotograf wybieli zęby w fotoshopie, możesz też przed ślubem udać się do gabinetu na wybielanie. Tutaj możesz sobie poczytać http://www.galeriausmiechu.pl/artykuly/Biale_zeby.html jak łatwo i szybko można zęby wybielić, a wtedy bez względu na to, jaką będziesz mieć suknię nie będziesz się wstydziła uśmiechnąć.

Gość annielica
Weselniczko - u mnie nie wchodzi w grę wybielanie i radze o tym sie dowiedzieć u dentysty. Moje dziasla by tego nie wytrzymaly, poszedl by mi prawie na 100% stan zapalny i musialabym chodzic do periontologa. Wiele ludzi o tym nie wie i wybiela a potem okazuje sie ze tysiace zlotych wydaja na leczenie. Jak ktos nie ma wrazliwych dziasel to ok, ale czy warto ryzykowac zdrowiem jamy ustnej?