Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Junk86aaa

Zakopane - nocleg

Polecane posty

Gość Junk86aaa

Pod koniec września wybieram sie na wakacje w góry, konkretnie do Zakopanego. Polecicie mi tam jakiś tani nocleg???

Gość podpowiadacz
"Rawa" przy ul. Droga na Wierch jest dosyć tania (płaciłem 45 zł za pokój 1-osobowy z łazienką) i sympatyczna.

Gość May976zzq
Jest dużo tańszych noclegów, wystarczy dobrze poszukać :) Zerknij na stronę http://www.e-wczasy.pl/ oni mają aktualną bazę noclegów. W Zakopanym jest ich naprawdę dużo i ceny też są dość atrakcyjne. Na stronie masz masę zdjęć, opisów, cenniki, więc chyba nie trudno coś wybrać. Określamy interesujące nas kryteria i gotowe :)

Gość Maryska_zona21
Też chciałam w tym roku jechać do Zakopanego, ale mąż woli morze... Co do wyboru noclegu to polecam poszukać tutaj: topnocleg.pl Co roku udając się na wakacje szukamy na tym portalu odpowiedniej kwatery dla nas. W ich bazie znajdują się w zasadzie prawie wszystkie obiekty noclegowe. Katalog jest bardzo fajny, bo zawiera wiele informacji, każdy obiekt ma szczegółowy opis, cennik, wiele zdjęć, więc można naprawdę porządne rozeznanie :) I co ważne na ich stronie znajdują się same sprawdzone obiekty, nie ma mowy o tym, że wynajmujemy pokój w willi, a w rzeczywistości lądujemy w drewnianej chałupce :) Także naprawdę polecam poszukać noclegu na tym portalu, mają naprawdę rozmaite oferty, zarówno pod względem ceny, jak i jakości, także spokojnie znajdziesz coś dla siebie.

Ja byłam z mężem w apartamencie Solnym ( www.apartamenty-zakopane.net.pl ) i szczerze wszystkim polecam! Zakopane jest piękne!