Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin30_ona27

jak to czytać ?

Polecane posty

Gość Marcin30_ona27
A więc, wczorajsza rozmowa była długa. Być może nawet na drodze do pogodzenia, ale w nocy coś nie dawało mi spokoju, więc dziś rano zapytałem jej czy w takim razie może zorganizować jakieś wspólne spotkanie żebym poczuł się spokojniejszy. W odpowiedzi dostałem tylko "nie sądzę". A ona na to usłyszała, że o 23:00 jej rzeczy zostaną wystawione pod drzwi, i w tym samym czasie zacząłem ją pakować. Już nawet nie chodzi o to że ja jej nie ufam (co nie znaczy że ufam), ja po prostu nie mam już siły wyciągać pierwszy ręki.

Gość tadam!
I co? I dalej się tego trzymasz? Moim zdaniem to ona ma jakieś psychiczne problemy, nei żebym ją usprawiedliwiała, ale to jakaś neuroza chyba, A Tobie życzę powodzenia!

Gość Marcin30_ona27
Trzymam się choć jest ciężko, bo wciąż jest we mnie uczucie, ale na pierwszy plan przesunął się już rozum. Chciałbym mieć 100% pewności że to co robię jest właściwe, ale nigdy tej pewności mieć nie będę, wiem to. Dlatego podjąłem taką decyzję i będę się jej trzymać. Jej reakcja natomiast pozwoli mi tylko potwierdzić słuszność tego co robię.

Gość tadam!
Skąd wiesz, ze pozwoli? (piszesz tak, jakbyś jednak tego nie chciał, ale to zrozumiałe).

Gość Marcin30_ona27
Wiesz, cały czas gdzieś jest ta nadzieja... dlatego nie do końca tego chcę, rozum mówi mi jedno serce drugie. A skąd wiem, że pozwoli ? Znam ją na tyle, że jej duma, jej charakter nie pozwolą jej w tej chwili na to żeby przyjść, porozmawiać, przyznać się do błędów - to będzie znaczyło że ją znam i moja decyzja jest słuszna. Jeśli jednak zrobi inaczej, czyli przyjdzie do mnie, zacznie teraz walczyć o mnie - to znaczy że jej nie znam i z tej nieznajomości i niezrozumienia jednak oboje złe wnioski wyciągnęliśmy.... Ale teraz myślę co się stanie... w tej chwili za dużo we mnie złości i agresji żeby ocenić jak to będzie

Gość tadam!
Wpadliście chyba w jakąś toksyczną spiralę.... TY ją sprawdziłeś i dałeś jej tym samym pretekst, żebyś to Ty był winien (mimo że to ona umawiała sie na flaszkę). A z drugiej strony...chyba może mieć swoich własnych znajomych? Zakładasz od razu że chciała Cię zdradzić? Jakoś mało między Wami....hm... szczerości. Mam wrażenie, że oboje chcecie, ale jesteście zbyt dumni. Sama nie wiem, ale domyślam się, ze to niełatwe ;/

Gość Może po prostu nie było jej
stać na mieszkanie samotnie?:D Ja bym taką osobę olała, kłamstwo ok, jakby szła najebać się do przyjaciółki a nie poświęca obcemu facetowi czas

Gość Marcin30_ona27
tadam! mogę z Tobą jakoś pogadać ? To ważne!

Gość tadam!
Możesz. Ale co? Na mejla? Bo gg nie mam teraz.

Gość Marcin30_ona27
Napisz proszę na gdanek2@gmail.com

Gość tadam!
ok, odezwę się.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Oj Marcinku .... a mieliscie sie rozstac w zgodzie.

Gość Marcin30_ona27
Zabrakło siły na spokój... :(

Gość Zuzanna Amelia & 28
No i co teraz ?

Gość Marcin30_ona27
Chyba nic...