wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 czy potem kręcą , kłamia , denerwuja i odwołuja wszytsko ? A w zamian dostajesz byle co , i w dodataku co cie nie interesuje a wkurza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość refrreffr Napisano Sierpień 27, 2012 nie wiem ale masz na pocieszenie piosenke :) http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkbnjkbnjk Napisano Sierpień 27, 2012 nie dotrzymują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroppla Napisano Sierpień 27, 2012 Ja dotrzymuję słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 bo jakośc zaczynam wątpić czy warto cokolwiek zaczynać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wfenfkewfewf Napisano Sierpień 27, 2012 tak bywa ze nie dotrzymuja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wfenfkewfewf Napisano Sierpień 27, 2012 ja np nie dotrzymuje kupy :( dlatego wszystkie moje galoty takie osrane sa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 nie pytałam o kupy , a może drogi autorze wybierzesz sie do Bydgoszyczy , tam jest wystawa toalet , mydeł i sanitariów z bardzo odległych lat , nawet widziałam kibelek przenośny , drewniany na zamek , przez który wynosiło sie wszytskie nieczystości ? :) Może jak sie napatrzysz , to ci przejdzie ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 ja jak obiecam , że będe palił to palę , slowa danego trzeba dotrzymywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach