Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla bla bla

zna ktos tu dobrze w miare niemiecki ?

Polecane posty

Gość bla bla bla bla bla

jak w temacie ;)

Gość hans klos itepełe
ich bin und ich know dojcz :)

Gość hans klos itepełe
mycha verpizdiś stąd

Gość bla bla bla bla bla
Sie war extrem eiferschtig und ich habe sehr geliebt ... und sie sagte ich soll doch das eine mdchen ficen ficken .... und hat ganze tag so geredet... irgendwann ich wusste nicht mehr was ich machen soll.... aber ich war 20 sie 17 ... lange her Przetlumacz dobra kobieto :)

Gość panna leniwiec
Sie war extrem eiferschtig und ich habe sehr geliebt ... und sie sagte ich soll doch das eine mdchen ficen ficken .... und hat ganze tag so geredet... irgendwann ich wusste nicht mehr was ich machen soll.... aber ich war 20 sie 17 ... lange her ona była ekstremalnie zazdrosna, a ja bardzo kochałem i powiedziała mi, ze mam pieprzyć jakąś dziewczynę cały dzień tak gadała kiedyś nie wiedziałem już, co mam robić ale miałem 20 lat a ona 17 dawno temu

Gość dobra kobieta_
ona była extremalnie znudzona i ja ja kochałem w dupe i ona powiedziała ze powinnam tam ja wyjebac jeszcze raz ... i miala tak rozjechane dupsko niemiłosiernie ja zycze sobie nigdy wiecej nie robic tak ale byłem taki od 20 do 17 długo wiem

Gość dupcyngiel hej
:classic_cool:

Gość niiiiiimmkkkkkka
to co umiem tłumacze.. ona byla ekstremalnie zazdrosna i ja bardzo ja kochalem i ona powiedziala ze powinienem jeszcze ??? ... i caly dzien rozmiawialismy gdziekolwiek ??? lecz ja mialem 20 a ona 17 lat

ona byla strasznie zazdrosna a ja ja kochalem i ona mowila, ze mam jednak pieprzyc tamta dziewczyne i mowila tak caly dzien pewnego razu nie wiedzialem juz co robic ale ja mialem 20 lat a ona 17 dawno temu :)