Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabeel83

Jakiego używacie masła do smarowania chleba?

Polecane posty

Gość mirabeel83

Ja smakowity o zapachu swiezego chleba :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 23123123123
jak mozna lubic margarynę???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mała czarna kawka 22
Roślinne...duże żółte okrągłe pudełko...od lat to samo :):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghcmkfcdrtyyyyyyyyyy
ja tylko z maslem. nienawidze margaryn. a maslo to extra łaciate nigdy nie kupie takiego miksmasla, ubie tylko to 82% , i kupuje w zaleznosci od promocji, jak jest jakies tansze to to tansze biore ale 82% ,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość biczessss
psi smalec od lat, niezmiennie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mirabeel83
Czasami do smarowania używam także świeżego,parującego jeszcze stoltza:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hirfana
Tylko maslo oselkowe i zadne inne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak można nie rozumieć, że każdy lubi co innego? Ja nie znoszę mleka i jego przetworów. Pod wpływem zapachu mleka i masła (zwłaszcza takiego własnej produkcji) jestem w stanie zwymiotować:o Margaryny też nie uwielbiam, ale pomidorka na gołym chlebku nie położę:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 8u8u8u
ja natomiast kanapki smaruję tylko serkiem topionym, do wędliny czy jajek, cz pomidora

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 222222222222222222223333333333
roznie, czasem delma , czasem maslo roslinne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 123123123123
zambrowskie lub kupuje smietane 30% i robie sama:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicka
arla

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość yzyz--
nie używam ani masła ani margaryny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nieeeeeeeeeeeeee
..heh....................maslo nie mleko :classic_cool:.............

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ijabuba
Słone Connath Gold :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pamela90

Ja z racji tego ze i tak większośc zakupów robię w Polo to tam również kupuje masło. Polecam to marki Mleczna Polana. Ja kupuje własnie to i dla mnie jesli chodzi o smak jest najlepsze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość razdwa

jesli chodzi o maslo to oselka. niestety 'maslo' roslinne, delma, smakowita etc to nie sa masla. nie mniej jednak tez je jem poniewaz moj maz nie lubi mleka etc wiec smarujemy roslinnym etc. sama osobiscie wole MASŁO, czyli np osełkę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość luc

maslo bez wzgedu na nazwe powinno miec minimum 82% tluszczu zwierzecego i zadnych dodatkow, wszelkie margaryny i masla roslinne to tluszcze sztucznie utwardzone czyli bobma zlego holesterolu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×