Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjsaiwhbmdc

'ambitna' kobieta

Polecane posty

Gość kjsaiwhbmdc

Zastanawiam sie jak mozna przezyc na tej Ziemi 38 lat prawie wcale nie pracujac, bo najpierw zgadza sie taka na notoryczne zdrady z jego strony w imie wygodnego i w miare dostatniego zycia, potem rodzi dziecko, gdy on chce sie rozstac; pomaga to zatrzymac go jeszcze na 4 lata, bo potem on i tak odchodzi do innej a ona zada wtedy utrzymywania siebie i dziecka (nigdy nie byli malzenstwem); gdy on placi juz tylko na dziecko, omijajac jej wydatki i potrzeby idzie do pracy na czarno jednoczesnie rozpoczynajac intensywne poszukiwania nowego faceta, ktory bedzie na nia pracowal. Duzo czasu jej to nie zajelo, jakies pol roku i juz byli po slubie, on sie wprowadzil a ona sie zwolnila z pracy tlumaczac, ze 'taka mocna to ona nie jest by pracowac na dwoch etatach'-drugi etat to dla niej dom; no i tak sobie zyje a ja sie zastanawiam jak mozna tak sie uzalezniac od drugiego czlowieka w kwestii finansowej; w dzisiejszych czasach to chyba obciach nie potrafic na siebie zarabiac (dodam, ze patrzy na to wszystko dziecko jej i jej eksa)...

Gość kjsaiwhbmdc
A moze w dzisiejszych czasach taka 'zaradnosc' jest normalna? Czy ja jestem z innej epoki?