Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczęłam 3 lata temu

Jestem prostytutką

Polecane posty

Gość zaczęłam 3 lata temu

Czy są tu podobne dziewczyny ? Jak Wam sie zyje ? OStatnio myslalam my zrezygnowac z zawodu, chcialam zerwac z moimi 4 klientami ale... chyba nie bede potrafila odnalezc sie w zwyczajnym zyciu, nie chce pracowac po 10h dziennie jak inni, odpowiada mi taki styl zycia. Wiem ze jestem zepsuta ... Mam faceta, jestesmy razem od roku, jemu to oczywiscie przeszkadza, wolalby zebym rzucila ''prace'' ale nie rozmawiamy o tym. Ne chce byc od niego zależna, jeszcze troche dorobie sie i wtedy bedziemy mogli zacząc na ''czysto''

Gość 00000000000004411
Napisz na innym forum np wizażu, tutaj poziom dyskusji to dno 🖐️ i powodzenia

Gość Ty, kawa, cisza i ja.
Jeśli taki styl życia Ci odpowiada to Twój wybór, Twoja sprawa. Są osoby, którym taka praca odpowiada, nie czują się upadli moralnie i żyją tak jak im się podoba. Może w przyszłości poczujesz się źle ze swoją przeszłością, może nie. Podziwiam Twojego faceta, że to toleruje. Choć jeśli piszesz, że mu to przeszkadza (nic w tym dziwnego) to myślę, że prędzej czy później się rozstaniecie, bo ilu facetów nie (parających się podobnym zajęciem) udźwignie fakt, że jego kobieta współżyje z kilkoma innymi facetami.

Gość 00000000000004411
Tak, Wizaz ma znacznie wiecej uzytkowniczek np teraz 27 856 online ;) na kafe sądzac po wpisach i tematach siedzi teraz okolo 1500-2000 osob ;)

Gość trele morele30
nie jestem pewna czy podziw to odpowiednie okreslenie dle faceta tepaka

Gość takie związki są bez sensuuu
takie związki są bez sensu, i tak sie rozstaniecie. Ty bys wytrzymala gdyby on spotykal sie z 4 innymi kobietami jednoczesnie? Co innego ''otwarte'' związki gdzie partnerzy razem bawią sie w trojkąty, swingersi itp

Czyli proporcjonalnie pań lekkich obyczajów będzie więcej?:D Ale fakt, kafe sprawia tylko pozory dużego forum, jednak wolę kafe, mniej wazeliny:P

Gość 00000000000004411
Zapewne tak :D A kafe to małe forum, wyglada na duze przez tysiące tematów...przeciętna pomaranczka która chce zostac prowokatorką zaklada kilka tematow dziennie x 50 pomarancz i mamy mase g.ó.w.n.a dodaj do tego czarne nicki typu fikuu mikuu (289tematow) + kilkunastu prowokatorow ktorzy masowo dodają topiki o zerowej wartosci merytorycznej Wizaz lubie za to ze mozna duzo sie dowiedziec np w dziale biochemia urody, niektore laski są niezle wyedukowane ale fakt reszta forum to włazenie sobie w dupe (pochwe) , nie wolno nikogo obrazic, napisac spierdalaj :O a modki są gorsze niz tutaj

"@up, sugerujesz, że na wizażu jest więcej prostytutek?" a na kafe same dziewice :P

Gość 00000000000004411
dziewic jesy duzo na forum gazety.pl