Gość Ogoniasta Napisano Sierpień 27, 2012 witam, mam 25 lat, prowadze w wiekszosci siedzacy tryb zycia ale staram sie uparwaic sport kilka razy w tygodniu... problem byla na poczatku nieduzy nawet nie zwracałam na niego uwagi, otórz na studiach zwykle mielismy drewniane twarde kzresełka i ławki po 4 godz wykładów 3 dni pod rzad odczuwałam dyskomfort w czesci ogonowej, kilka razy to zbagatelizowałam ale czułam wyraznie ze jest tam jakas gulka... 6 mies temu powtórzyło sie to (było kilka powtórzen w miedzyczasie) na tyle silnie ze postanowiłam rozgrzac to miejsce, neistety nie pomyslałam i przykladałam rozgrzane twarde pestki wisni co poskutkowało niebywała opuchlizna tak ze czułam jakbym miała ogon chodzac!! od tamtej pory po antybiotykach i masciach od czasu do czasu powtarza mi sie , ostatnio kilka dni temu jak bylismy w parku rozrywki, 4 razy na karuzeli czy plastikowym siedzeniu i gulka na kosci i ból... czy ktos miał podobie?? co to mzoe byc?? dzieki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach