Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to napisać

Nie wiem jak to napisać ale nie usuwajcie mi topiku

Polecane posty

Jestem facetem i po prostu myślę się puścić no bo innego wyjścia nie ma. Szukałem pracy rok. Za miesiąc powinienem się przeprowadzić i kontynuować studia ale roboty nie znalazłem. Wiec pozostało mi znaleźć jakąś starą babę i się z nią puszczać za mieszkanie i utrzymanie. Zawsze podobały mi się starsze kobiety. Moją pierwszą miłością nawet była przedszkolanka. I jakoś mi tak ciężko :(....... Jak tu potem znaleść starszą.

sweet. też chcę takiego jak dorosnę ;XD napisałbyś w topiku "szukam starszych" czy coś, konstruktywniejsze głosy by się może ozwały ::z.>

Nie bardzo cie rozumie co tu niby słodkiego. A w takim topiku masz raczej zasadę chętnie przelecę starsza niech mnie rozdziewiczy

Gość co to poezja śpiewana ..
do usunięcia😠

zaoczne na slasku a jakie to ma znaczenie? Przeciez to nie oferta a dylemat moralny

kurcze no, bo jak zaoczne to masz dyspozycyjny caly tydzien.. To nie powinno być tak aż zle z praca... Mozesz robic za kelnera, barmana, cokolwiek.. Naprawde nic innego nie da rady niż obsluga starszych pań? Jak to nie prowo, to masz faktycznie ciezki dylemat. Nie zazdroszcze.

Gość eheeheheh cipcia
Oczywiście, że da radę, ale on nie chce takiej pracy.

Nie prowo. Rodzice maja i mieli mnie w dupie. By się utrzymać na śląsku potrzebuje minimum 2 tyś netto na miesiąc. ok 2- 2,2tyś szkoła zeszyty wyjdzie jakieś 400pln miesięcnie minimum ok 500pln pokój jedzenie itd. No i jw jest do dupy...... A wszystko przez to że pracowałem w pewnej firmie tyrałem po 12 14 16h. Najdłużej miałem blisko 40h w dwa dni.... Potem chciałem dogadać się z nimi żebym pracował 4 dni albo zatrudnijcie ludzie kogos bo sam na pewno nie dam rady to nie. Na dowidzenia nie dostałem żadnego listu polecającego nic. Pomijam fakt że nie widziałem listy zadań i obowiązków. itd. Robiłem wszystko zapierdalałem jak tylko mogłem :( Cieszyłem się że mialem pracę. A teraz jak ktoś do nich dzwoni srają na mnie jak na gówno.... Takie coś powinno być karalne :( Za same nadgodziny chciałem im założyć sprawę w sądzie. Pracowałem tam 10 miesięcy. Minimum 10h dziennie to samych nadgodzin uzbierało się nie mało... A w dzieciństwie i bajkach wszystko możemy......... a potem jest życie.

Gość lubię Magde gesler
dziwka 🖐️ nie zostawaj nigdy ojcem, żeby dzieci sie potem nie wstydziły jak się dowiedzą jak się shańbił tatuś

Gość fefeff
nie chciałabym nigdy być z meską prostytutką,będziesz chciał kiedyś normalną dziewczynę?wątpie że znajdziesz porządną

dziś tyle jest kobiet na showupie np Myślisz ze wszystkie chciały być dziwkami. Dziś po prostu nie ma pracy. A jesli jest to za 1500 a za to nie jesteś wstanie się usamodzielnić.

Gość hgi8hi
chciały nie chciały ale są,smutne jest że coraz więcej idzie na łatwizne i wybiera taki sposób zarabiania,wolałabym mniej zarabiać ale godnie i nie mieć potem obrzydzenia do siebie