Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuuk

Jak się nazywa nowa marka własna Rossmanna z tanimi akcesoriami dla niemowląt?

Polecane posty

Gość Nuuk

Wiecie może jak się nazywa ta nowa linia z akcesoriami dla dzieci w Rossmannie? Są prostsze i tańsze od Babydreamów i w mniej atrakcyjnych kolorach (przeważnie biało niebieskie). Kojarzy ktoś? Napiszcie.

Gość Nuuk
Rossnę to karta rabatowa na zakupy dla dzieci, a nie marka.

tańsza od babydreamów? hmm szczerze nie widziałam tam nic innego a chodzę ostatnio często bo kompletowałam wyprawkę całą kosmetyki pampersy itd. sama jestem teraz ciekawa co tam maja jeszcze tańszego :D

Gość Nuuk
Nie Lilliputz jest dla przedszkolaków. Ta nowa marka pojawiła się ostatnio i ma tylko akcesoria dla niemowląt (łyżeczki, szczotki do butelek, miski, kubki niekapki i takie tam). Nazwa chyba dwuczłonowa, ale nie mogę sobie przypomnieć. W necie też jeszcze nie ma o niej wzmianek, bo to dopiero weszło na wieszaki. Nie ma ich we wszystkich Rossmannach, tylko tych z dobrze zaopatrzoną ścianą dziecięcą. Wyróżniają się prostym skromnym opakowaniem (białym) i mają proste kolory (ciemny niebieski, biały i chyba różowy, ale tego ostatniego nie jestem pewna).

Gość Ja oszczędzam ale robię to
Nazywają się Baby Basic. Są chińskie, ale całkiem przyzwoitej jakości i ceny mają rzeczywiście dobre.

Gość Nuuk
Dzięki! O to właśnie mi chodziło!

Gość rgr45g4ged
Odpowiednia reklama Lublin to idealny sposób na poprawienie pozycji przedsiębiorstwa oraz zdobycie większej ilości klientów. Z jej pomocą można zwiększyć swoje dochody i osiągnąć sukces. https://reklama-lublin.pl