Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seweryna

O co chodzi z siostra?

Polecane posty

Gość Seweryna

Za kazdym razem kiedy sie widzimy placze z roznych powodow. Ostatnio spoznilam sie 15 min na spotkanie, ale wiedziala o tym. Przeprosilam. (sama potrafi sie spoznic 2 godziny..). Zastalam ja zaryczana, i obrzucona zarzutami, ze sie spoznilam, bo ona przyszla pol godziny wczesniej ... Poprzednim razem poryczala sie ni z gruszki ni z pietruszki, ze widziala jak jakis kot byl chory i zdychal. Nie wiem jak reagowac na to, bo chce milo spedzic czas, a ciagle mnie atakuje wyrzutami, ze albo cos zle powiem, albo to albo tamto .. Czy cos sie z nia porobilo? Jednoczesnie nie chce nic mowic o sobie, laska ma 33 lata ..

Gość Seweryna
Co mam robic? Wychodze od niej zdezorientowana ...

Gość whedif
biedny kiciuś. provokacjo

Gość Seweryna
Niestety nie prowokacja.

Gość whedif
provokacja.

Gość Seweryna
Czy ktos mial podobna relacje? Co sie robi w takich sytuacjach? Jedyne co mi sie widzi to ograniczenie kontaktu ..

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaa
twoja sostra ma depresje, nie zostawiaj jej z tym samej, zeby nie doszło do jakejs tragedi. jesl nie wiesz co robic, skonsultuj sie z psychologiem, jak ja namowić do wizyty

Gość mala jola
Depresja, nerwica albo zwykłe załamanie nerwowe... Może jest poprostu wrażliwa.... Długo tak ma?! Jak nie to za włosy ja i do specjalisty....

Gość Seweryna
Ona nie da sie namowic na terapie, bo teraz juz ledwo co sie z nia da gadac. W sumie od kiedy pamietam ma te akcje, ale teraz to juz sie robi zalosne ...

Gość mala jola
Najpierwwybierz sie sama do psychologa albo psychiatry... Opisz problem i jak on zdecyduje ze siostra ma sie pokazac to nie pytaj ja o zdanie tylko zaciągnij na sile... Ma ona męża, dzieci?! Tylko ty widzisz ze ma problem?!

Gość ja jestem lepsza
Moja siostra brała ślub. Rodzice pojechali na sale rozliczyć sie i zabrać reszte jedzenia. Czekam na nich i czekam,mija godz,dwie,trzy,cztery...dzwonie i okazuje sie,ze pojechali do rodzicow młodego. Rozpłakałam sie,bo kurwa-mam ochote na ten tort,jest prawie połnoc,maż zasypia ja czekałam zamiast jechać do siebie do domu. Pozatym poczułam sie olana.;-)

Gość Seweryna
Moj brat w ogole nie chce z nia utrzymywac kontaktu, mowi, ze ona ciagle chce zeby robic co ona uwaza za sluszne i jak ona chce. Brat stwierdzil, ze ma dosc zeby ktos nim kierowal bo jest dorosly i sie odcial zupelnie. ( no ima spokoj) Ale z drugiej strony nie chce tak robic, bo to moja rodzina..

Gość ministrand
deprecha jak nic

Gość Seweryna
ja jestem lepsza ---- okej, poczekalas na ten tort, ale ja sie spoznilam 15 min!!! i wiedziala o tym Jak pisalam na nia zazwyczaj czeka sie godzine lub dwie. Poza tym jak jest w rozmowie w miare ok, to nie omieszka wypomniec jakis syfowo rodzinnych sprzed lat, ze ja zrobilam kiedys to i przez to ona teraz ...blbla ... no czasami mysle ze to jakas wariatka :(

Gość Seweryna
Ona nie ma dzieci ani meza

Gość Seweryna
Pamietam, ze gdy bylam nastolatka, zaczela mi wypominac, ze przeze mnie, nasi rodzice przestali sie nia zajmowac, bo ja sie urodzilam .... wtf :/

Gość mala jola
Chyba wariatki nigdy nie widziałaś... ewidentnie ma depresje... Nie ma na co czekac. Jak ty jej nie pomożesz to nikt tego nie zrobi.... Myśle że rodzenstwo powinno sie trzymac razem a twoj brat to zwykły samolób... Boi sie i tyle... chociaz ty pokaz ze ci na niej zalezy i pomóż... szkoda dziewczyny bo jest jeszcze mloda.

Gość pytajnikx
może ma zaburzoną gospodarkę hormonalną lub elektrolitową?

Gość Seweryna
Ok sprobuje wybadac co u niej, czy to nie depresja. Ale nie rozumiem, dlaczego za kazdym razem tak mnie traktuje, czesto zle sie czuje gdy u niej siedze.

Gość Seweryna
Mozliwe, ze hormony nie wiem

Gość mala jola
Mimo wszystko pwinnas pogadac z jakims psychologiem. Sama nie wybadasz czy to depresja czy nie....

Gość ja jestem lepsza
Ja rozumiem,ale mimo to poczułam sie jak kretynaka,a moj maż aż sie wystraszyl.;-) Tyle że ja jestem w ciaży. Ale to off top. Też uważam że może to być deprecha.

Gość postrasz ja policja
Ona taka w zasadzie zawsze byla. Ciagle miala humory, plakala, czula sie ignorowana i nieakceptowana, gdy np piorac swoje rzeczy, nie wlozylam jej rzeczy do pralki... Moja ciotka twierdzi, ze poprostu jest rozhisteryzowana i nie wolno traktowac jak smierdzace jajko bo tylko jej ulatwiamy problemy osobiste. No ale moj brat powiedzial po ilus latach dosc i poprosyu ja olal. Dziekuje Wam, spytam sie psychologa co w takim przypadku robic.

Gość Seweryna
posty wyzej jest mojego autorstwa