Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Jak reagować na tego typu zlewki?

Polecane posty

Gość one way only

Chodzi o pisanie na portalu randkowym. Piszę sobie z dziewczyną, powiedzmy już trzeci raz i coś się pytam i ona przestaje odpisywać. Czy mam po prostu przestać już pisać do niej? Czy mimo braku jej odpowiedzi mam powiedzmy dalej coś do niej pisać mimo tego że nie odpowiedziała mi na poprzednie pytanie? Nie chce być natrętny i nie wiem co robić w takich sytuacjach.

Gość kingaa20
u mnie to jest tak,że faceci tak robią wlasnie....piszą a potem nagle przestają i koniec

Gość one way only
Nie wiem dlaczego tak, ale ja jak z kimś zaczynam pisać to nigdy nie przestaje aż do momentu kiedy dziewczyna nie chce się umówić. Bywa czasami że wyczuwam przez kabel że ona ma mnie gdzieś, odpisuje co pół godziny zdawkowe odpowiedzi itd albo jest cyniczna itp to wtedy przestaje, ale nigdy nie urywam kontaktu, zawsze się pożegnam, a nie tak że w trakcie rozmowy przestaje odpisywać

Gość kingaa20
No ja też ,ale tak to chyba jest ze znajomościami przez neta ...;/ nagle mi sie odechciewa ,to po co w ogole cos zaczynają ?

Gość one way only
Nie wiem jak to w twoim przypadku, no ale jeśli ktoś mi się podoba to nie przestaje z nim pisać. No bywa że z jedną na dwadzieścia przestaje pisać ale nie tak jak wspominałem że w trakcie rozmowy tylko normalnie nie zagaduje bo nie mam ochoty.

Gość kingaa20
U mnie to jest tak ,że mi sie wydaje ,że ta osoba mi sie podoba,ale jak w końcu przestaje pisac to o niej zapominam szybko