Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja niezwykła histoia 1924

dziwna sytuacja w hotelu - pomóżcie rozszyfrować, czy to patologia?

Polecane posty

czy to ważne jaki to kraj? grunt,że chyba patologia? chociaż na początku byli tacy mili, no a np. w takiej Bułgarii? nic! tylko o papier toaletowy mozna było prosić :/ :( zero rozmów a tu plotki każdy wszystko wiedział, faceci a tak plotkowałi

ależ nie bałamuciłam barmana! barman był jedynym normalnym facetem! nie podrywał nikogo, był po prostu miły, usmiechalismy sie do siebie, wiedział że mi sie podoba jego kolega - kelner, pokazywał mi też laski które podobały sie jemu. barman był okej, tylko sie obraził pewnego dnia. to było po tym jak moj kelner kazał mi powiedział czempionszips coś tam o pilke nożna poszło? :O chcial okoszulku lewandowskiego, moze to byl np gej?

Swoją droga mam nadzieję ze to prowo bo nie wyobrażam sobie ze można być aż taka idiotka

z recepcjonistą sie umowilam bo myslalam, że kelner mnie olał! ale nastepnego dnia stwierdziłam,że to bez sensu, że jak ktos mi sie podoba to bede walczyc i wywalczyłam go! potem juz nikogo nie bajerowałam, tylko patrzyłam...ale jeden koles zktórym patrzylismy sobie w oczy jak sie dowiedział że ja z kelnerem to przestal tak sie zachowywać i usmiechał sie normalnie aseksualnie i bez podtesktu, oni są ogólnie kulturalni, jak wiedzą że masz faceta to sobie odpuszczają, dlatego lepiej ukrywać że masz faceta

Gość ulalalalali
co ja czytam co ja pacze

Gość po co ja tu przyszłam?
Dlatego lepiej ukrywać że ma się faceta? Ja pierdole i jeszcze zaprzeczasz, że się puszczałaś?

ogólnie to na ostatnie 4 dni przed wyjazdem wpadłam w jakąs histerię i zaczęłam zamykać drzwi od pokoju, bo bałam się że wpadną w nocy i nas zgwałcą, a jakby co to nikt nam nie uwierzy... nigdy wiecej :( mowie wam nigdy wiecej nie jade na wakacje ;(

Gość bystra bystrzak
Na bank to ciapaci. Ja jestem z ciapatym już 2 i pól roku i na początku to był taki zazdrośnik, że wkurzało go, gdy inni faceci na mnie na ulicy patrzyli xD Za bardzo mi nie pozwalał samej wychodzić. Ale teraz już chodzę sobie sama i nawet seksi, więc sobie wyrobiłam pozycję, bo zdobylam w koncu jego zaufanie :P Ale to, co sie tam dzieje, to jacys nienormalni ciapaci ;D

flirty i spojrzenia z innymi to nie puszczalstwo! po prostu nudziło mi sie! byłam na wakacjach, a chyba przyznacie same, lezycie takie seksowne mokre, patrzy na was stado młodych, pręznych samców...czujecie sie jaK mięsko, to chyba lepsze niz na polskiej plaży gdzie stado starych grubych onanistów sie oblizuje na widok młodej loszki

Jedź se normalnie, tylko już więcej się nie puszczaj

niestety, Twoja gadka zajeżdża puszczalstwem. Trzeba się cenić, a nie latać za recepcjonistą, chłopakiem co przyjechał z ojcem, szefem, kelnerem, innym recepcjonistą...

hehe chodzisz z ciapatym i tak go nazywasz? :P ale to fajnie masz do tego dystans, moj nie byl ciapaty akurat...ja sama nie wierze w takie znajomosci, w ogole nie ufam facetom ;/ bylo mi tylko przykro dlaczego sie barman obrazil? czy na Ciebie obraził sie kiedys kolega Twojego faceta za to że patrzysz na innych?

Gość 42342342342
pomogę ci to rozszyfrowac: twoje iq wynosi 56.... nie wychodz z domu i nie pisz wi.ęcj tu

za drugim recepcjonistą nie latałam, bo był dziwny i nie zagadywał :/ ale podrywał mnie też kucharz, ten od mojej kol, ogólnie miałam plan coś z nim... ona sie wkurzała,bo on sie wiecej do mnie usmiechał, ale stwierdziłam ze wole tego blondasa niz małego bruneta, poza tym kelner mi wyznał że kucharz to nie żaden kucharz bo te kotlety to oni skądś wyciągają ale na pewno nie z garnka :/

relaksuje mnie wieczorne zakradanie się do kurnika w celu pomacania jeszcze ciepłych jajek

jeden z nich był Kurdem co to oznacza?

Gość bystra bystrzak
Mój facet to turek, taki trochę kozak, ogólnie nadajemy na tych samych falach, siedzimy w jednych klimatach muzycznych. Ja już tu mieszkam parę lat, tu jest tyle emigrantów, że dla mnie już nie ma znaczenia nacja, tylko charakter. Nie, nie mialam takiej sytuacji. Aha, okej, już czaję, że to nie ciapaty był. Zakręcone wakacje hehe teraz możesz się z tego wszystkiego posmiac. Napaleni samcy sie czesto napinają, ośmieszają. Wszyscy chcieli Cię na raz i w koncu zaden pewnie nie pozwolil innemu z Toba byc w bliskich relacjach i się porobiło ;D

Gość bystra bystrzak
Kurdowie mieszkają w Turcji, Iraku, Iranie i Syrii. Więc byłaś w jednym z tych panstw :)

nie no nie jechałam sie puszczać, oni są porządni tak naprawdę, bo jak sie im powie NIE to rozumieją,a do tego uprzejmi, czy w Polsce barman myłby szklankę bo powiedziałam że chce pić z plastikowej dużej gdy są tylko małe i szklane?

ide sie powiesic na moich sutach co sa jak wentyle od stara

piękny? :P to ja mam troche inny gust, ale ten Kurd co go poznałam miał identyczny nos jak ten co go podałaś tu w linku :P ja nie przepadam za ciemną skórą, mimo, że było sporo przystojnych, ale najbardziej podobał mi sie np., wysoki blady,o rysach bardziej europejskich, a ten kelner to był blondyn w ogóle niebieskooki... zupełnie w moim typie, opiekuńczy, ta zazdrość też była urocza, tym bardziej,że sam też był porządny, nie kręcł z innymi

Gość adrianvolvo
Pojechalem z zona do turcji. caly pobyt jeden mlody turek przystawial sie do mojej zony. byl natretny i nic do niego nie docieralo zeby spadal. ostatniego dnia wieczorem zona zwabila go do sypialni. ja go zwiazalem i skneblowalem. potem cala noc walilem w odbyt. piszczal i plakal jak mala dziewczynka. oduczy sie zaczepiania cxyichs zon.

Gość bystra bystrzak
Dla mnie ten Capo to ideał, kocham jego ryjek :D Rozchwytywana byłaś ciesz się ;D Fajnie się to czyta, teraz masz pewnie niezłą rozkminkę :)

Gość bystra bystrzak
adrianvolvo, a wystarczyło zdobyć jego szczoteczkę do zębów i wsadzić sobie ją w odbyt, zamiast się geić ;p są lepsze sposoby na zemstę :D

rozkminkę czy ja wiem? trochę mi głupio,źle go potraktowalam, nie ufałam mu np. jeden facet chciał nas podwiezc a ja sie bałam myslac (co ? ja i 2 turków?! ) a to bylo glupie, bo ten drugi był żonaty i raczej też porządny...żonaci turcy sa naprawde porzadni jak zauwazylam, w ogole nie patrza na inne kobiety tzn są mili owszem, ale widac że nie szukają flirtów itp. lepsi niz Polacy!