Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiara:-(

Nienawidzę go...

Polecane posty

Manipulowal,oszukiwal,zwodzil do ostatniej chwili jak szatan :( dopiero po czasie to wszystko widzę!! jestem rozdarta.... Najchętniej bym wybaczyła ,pewnie byłoby mi lżej ale nie potrafię. Czy wy tez tego doswiadczylyscie? 🌼🌼

Gość Menypeny
Mam tak samo od kilkunastu lat. Mam zamiar się rozwieść, bo do niczego dobrego to nie prowadzi.Przez tego człowieka spalam się, kurczę się. Chcę być szczęsliwa!

Jezu wspolczuje Ci :( U mnie skonczylo sie na zwiazku bez slubu na szczęście,nie wiem co bym zrobila gdybym za niego wyszla. To bylby najwiekszy blad zycia. Zapewne mloda kobietka z Ciebie i masz jeszcze szanse na szczesliwe zycie więc nie zwlekaj z tym, idź na terapię i rozwiedź się dla własnego zdrowia. Jesli masz dzieci to pewnie nie jest tak latwo ale mysle ze one beda szczesliwe gdy Ty taka bedziesz:)

Gość prawictwo pospolite
moze za słabo obrabiałaś włócznie ?

Gość Ariadnna
Cóż ci takiego robił?

Nie byl ze mna z milosci tylko dla wlasnych korzysci.Maskowal sie doskonale. Wykorzystal mnie poprostu.

Gość aj jaj jaj
A czemu Ty bylas z nim?

Bylam z nim bo go kochalam.Rozkochal mnie w sobie,udawał rok czasu żeby dzięki mnie osiągnąć wiele rzeczy...Nie chce opisywac szczegołów ale czuje sie jak wykorzystany śmiec. W oczy klamal a za plecami pewnie szydzil...

Gość aj jaj jaj
Ale w czym problem? Zorientowalas sie o co mu chodzi i odeszlas. Czemu masz sie czuc jak smiec. Na dobra sprawe okazalas sie ta madrzejsza i silniejsza, ta ktora wygrala. Wiec sie nie zadreczaj machnij reka na idiote, zyj spokojnie dalej i nie rob z siebie ofiary.

Zawsze myslalam ze mnie to nie spotka,myslalam ze raczej mysle glowa i myslalam ale jak widac czasem ktos jest nas w stanie przechytrzyc... Staram sie juz zyc ale nadal czuje do niego milosc i nienawisć,milosc a raczej ulude ktora on mi serwowal na co dzien.Jakis uszczerbek na psychice zostal

Gość azurrrooo
oblej mu ryja kwasem - już żadnej nie wyrwie :D

Gość dadsawdse
a wiecie że tajki ucinaja peny swoim mezom jesli podejrzewaja zdrade i daja swniom lub psom na pozarcie zeby nie mozna bylo przyszyc chirurgicznie

Gość kwas_imodo
Dobrze robią, ale kwas jest lepszy :) żadna na takiego nie spojrzy, to pozostanie mu samotne marszczenie freda na wiele lat. Z normalną twarzą, a bez przyrodzenia mógłby dalej manipulować idiotkami i chociaż wylizywać do końca życia. A tu.. chyba, że z torbą na głowie :)