Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chodząca załamka

Znamy sie 2 tygodnie, a on mowi że go podniecam.

Polecane posty

Znam pewnego faceta od 2 tygodni,a on zaczął mi mowić że jestem ładna i że go podniecam. Czemu on jest taki szybki? Jak tak mozna???! Ja mam 24 lata on 31. Jeszcze sie nie całowaliśmy nawet.

Gość koooobieta
koles chce cie przeleciec, zrobi to i zostawi cie, nie badz glupia

Gość koleżanka twoja
A co w tym złego? Przeciez o to chodzi, byście się podniecali nawzajem

Gość koooobieta
nie wiem ale jak chcesz troche z nim pobyc to nie daj sie tak szybko zaliczyc...

Gość 252353
Ale spotykacie się jako para czy to zwykły znajomy z pracy? Bo jeśli spotykacie się, to Ty jesteś jakimś dziwolągiem. A jeśli to znajomy z pracy to albo żartuje albo zbok.

Gość bbbbbbbbbbbtt
Umawiacie się do kina, na spacery, czyli chodzicie na typowe randki, a Ty jesteś oburzona że on chce Cie przytulić i mówi że jesteś ładna? Masz równo pod sufitem?

Gość ostrzegam Cię tylko
jak mu ulegniesz to skończysz, ssąć jego pałkę ustami. tego chcesz?

Gość moim zdaniem........
On powiedział to, co większość facetów myśli, jak się z nami spotyka :) ale ja wolę jak tego nie mówią. Niech trochę poczekają, a jak nie są cierpliwi, to do widzenia, lepiej teraz, niż jak uzna, że "zaliczył"...

Gość koleżanka twoja
Wiesz, ja tak jak Ty zgrywałam nieprzystępną a teraz mam kolegę zamiast kochanka, jakby jego pożądanie nagle prysło a początki były śmiałe z jego strony:D

Gość Twój mąż ma 15 lat ?
"ale nie chce mu pokazac przypadkiem ze ja jakas latwa jestem." A jesteś ? bo takie właśnie są a udają, że nie są :)

Gość bg434
jak będziesz zwlekać ze zwykłym pocałunkiem, to on wcale nie pomysli że jesteś wspaniała, czysta i szanująca się. Tylko że jesteś dziwaczką.

Gość koleżanka twoja
Ale powiem Ci że i tak trafiłaś na wytrwałego. Dzisiejsi faceci są wygodni i nastawieni na szybkie efekty najlep[iej bez żadnego wysiłku z ich strony. Rób tak dalej a masz pewność, że poszuka sobie przystępniejszej:)

Gość koleżanka twoja
No ale buzi mogłabyś już dać nawet jeśli się wstydzisz że nie potrafisz. Chyba że lepiej dajesz dupci to buzi sobie daruj:D

Gość kwas_imodo
uważaj, bo może cię chce zwerbować do trójkąta, bo żony na lodzie nie zostawi :D

Gość koleżanka twoja
Hehe jak facet chwali się swoją przeszłością seksualną to zazwyczaj sa to tylko przechwałki i nie mają potwierdzenia w rzeczywistości;) Wyluzuj dziewczyno, bądź sobą i pozwól sobie na odrobinę swobody, będzie super!