Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłeczka7890

KOCHAM INNEGO............a układam sobie życie z innym....

Polecane posty

Gość piłeczka7890
Tak ale jest coraz gorzej. Wściekam się na niego z byle powodu. On mnie chce proponuje wspólne zamieszkanie kiedyś. Jeny nie wiem co robić. Jeszcze gdybym wiedziała że X mnie chce.

Gość ninaa291
mata od kiedy pamietam podobaja mi sie tatuaze ale wlasnie o to chodzi ze musi byc w takim miejscu aby za bardzo mi nie przeszkadzal bo chcialabym pracowac w biurze ;) i aby mi sie nie znudzil na starosc ;) pileczko cos w tych snach jest. mojej mamie kiedys snilo sie dziecko i ze cos sie stanie ale pomyslala ze to tylko sen po paru dniach kuzynka urodzila dziecko i ono po paru godzinach umarlo.... Wierze w sny :) Pileczko probuje zrozumiec twojego x... i czasami mi sie wydaje ze on sie boi i moze nawet zaluje ze tak sie stalo ze nie jestescie razem, moze sie boi do ciebie zagadac bo boi sie odrzucenia albo wysmiania kumpli...

Gość mata12
musisz to sprawdzić :D a teraz na poprawę humoru : http://www.youtube.com/watch?v=0IHbE1ae_vk i piłeczko uśmiechnij się i nie smutaj :D Życie jest tylko jedno, daj z siebie wszystko... lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż tego, że się nie zrobiło. :)

Gość piłeczka7890
To czemu tak się zachowywał? Czemu tak mnie olewał gdy pisałam?

Gość mata12
Ninia jak chcesz, ja ogólnie nie wiem jaki tatuaż miałabym wybrać jak już miałabym robić. Ładne są też gwiazdki... np. na nadgarstku :D albo za uchem, tylko nie wiem co one mogą oznaczać :D

Gość ninaa291
powiedzcie dziewczyny jak wam dzien mija co robilyscie dzisiaj ? :D

Gość ninaa291
a moze odbiegniemy od tematu naszych X ;D Jakbyscie chcialy aby wasz slub wygladal ? :D

Gość ninaa291
ja caly dzien spedzam z coreczka, rano bylam na zakupach, zrobilam obiadek a teraz gdy mala spi troszke sie relaksuje ;)

Gość mata12
Ja bym chciała wyglądać jak księżniczka, jechać karetą do ślubu... i w ogóle :* :D wyobrażnia mnie poniosła :D

Gość ninaa291
kazdy ma prawo marzyc i spelniac swoje marzenia, ja bym chciala jechac dorozka, miec korone na glowie a w reku kalie http://vitalia.pl/forum45,74556,0_Kalie-na-slub-a-reakcja-tesciowej-dylemat.html moj slub byl skromny przyjecie tez ale wygladalam pieknie i czulam sie jak ksiezniczka :) nie jechalam dorozka ale audi a4 ;) ale moze kiedys spelnia sie moje ciche marzenia ;)

Gość mata12
Może, może :) My też ostatnio myśleliśmy już o ślubie cywilnym.... Jak skończę szkołę :) i bardzo pragnę mieć dzidziusia. ;* więc znacie już moje plany. Z X już chyba nic nie wyjdzie...

Gość mata12
tylko boję się ciąży. Aby ta szyjka znów nie skróciła się w ciągu jednego dnia. :( I będę miała tryb leżący... praktycznie. Chcę chociaż donosić do minimalnego terminu... tylko aby dzidzia była zdrowa :* w kwietniu chce odstawić tabletki... poczekać jakiś czas i działać :) A co do ostatniego mojego okresu, to chyba cykl się trochę popiepszył , w ciąży nie jestem, bo robiłam po okresie test i jedna krecha ;) dzieki Bogu.

Gość piłeczka7890
In my town there are railway station, museum, school, hotel, bank, cementary, restaurant and cafe, church and home culture. In market there are town hall, shopping center and bank. The post and hotel there are at the main road. The railway station and park is next to junior middle school. The house culture is close to my home. Park is very nice and maintained. I like go there wiht my friends- so spend my free time. I feel good in my town. It is very a peaceful and beautiful place. There are living very nice people.

Gość mata12
dzięki piłeczko ;*

Gość ninaa291
mata ja w 7 miesiacu mialam krwotok i moja szyjka macicy takze sie skrocila, lezalam tydz w szpitalu a potem lezenie w domu, mowili ze urodze predzej a urodzilam 4 dni po terminie ;)

Gość mata12
u mnie ten problem był w 24 tygodniu, tyle, że już nie było co ratować... bo już była niby dawno rozwarta i czop mi wyleciał już dawno.. -.- ehhh... a moja idealna ginekolog powiedziała mi , że szyjka się skraca, a do kontroli zapisała mnie za 3 tygodnie..

Gość Baba to jak suka!
Obleśne są baby, gorsze od facetów.Szukają innego ktory ma wiekszą łente! Kurwiska nic wiecej!

Gość mata12
Jak wam dzień mija?:)

Gość piłeczka7890
Choruje, a u Ciebie mata?

Gość mata12
u mnie to nic ciekawego,dzień jak codzień:P

Gość piłeczka7890
Coś cisza:) X znowu na gg. Coraz częściej. Dziś wszedł kilka sekund po mnie.

Gość mata12
i pisałaś piłeczko do niego?:)

Gość ninaa291
ja tez choruje znowu, ;(

Gość mata12
taka pora roku i nic się nie poradzi... :)

Gość mata12
a coś się zrobiło cicho na naszym forum :)

Gość piłeczka7890
Nie. Koleżanka mi stanowczo odradziła. Chyba ma rację. Raz czuję że go kocham a raz mam go gdzieś mógłby nie istnieć. To takie stany, które się przeplatają. Gdybym do niego napisała...mogłabym się ośmieszyć. Nie chcę się już skompromitować w jego oczach. Już za dużo.

Gość mata12
jak piłeczko uważasz, Twoja sprawa :)

Gość mata12
Nina a co u Ciebie?:)

Gość piłeczka7890
Dziś mi się śnił. Pisaliśmy na gg. Widziałam go tak jakby przed monitorem i strasznie się wściekał że napisałam. Dalej nie pamiętam, nie pamiętam o czym pisaliśmy tylko tyle że był wściekły a ja smutna. Dziwne może...ale na prawdę tak mi się śniło. Co ciekawe miałam sen z czwartku na piątek, ten ostatni również. Dziwne prawda?