Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

postanowilam zaczac nowy watek....

Polecane posty

gdzie jest moja renta????!!!!! Wiecie te pieniadze sa straszne JA JE CHCE NATYCHMIAST zeby nie bylo, ze mam interes ze one sa gdziekolwiek w banku w Niemczech. ZADNEGO INTERESU W TYM NIE MAM - pieniadze sa straszne - cale zycie mam zniszczone przez nie i dalej nic lepiej nie bedzie bo jak - sa to pieniadze, z ktorych tylko zlo jest jesli nie ma sie wartosci paczki. A kto je tam ma? Bo czemu te pieniadze sa zle. Normalna paczka tylko nie pobierzesz. BO TAKIE WARTOSCi. Bardzo wysokie, ale tez tragiczne. I tyle. Do czegos moglabym je porownac. Tragiczne wartosci to sa. Ze swiata roslin i zwierzat sie dowiem. Nie do konca.No to tyle umieja wymyslic. Nie do konca to tak wyglada- tacy sa ludzie, ale to nie sa takie wartosci i tyle. I tylko trzeba wiedziec jakie tam sa wartosci i co to za pieniadze i tyle. Z tego nic nie pasuje. No jedynie od dziadkow kwiatki mi pasowaly. DLATEGO WIECIE zeby cos robic to w sumie z tego, ale to wiem jakie wartosci, dopasowac. Ale to mi sie oplaca? I ja to chce - ja nie mam interesu zeby to bylo w Niemczech. Niemcow nienawidze - pass niemiecki oddalam NIECH MI TO ODDAWAJA i koniec. Swinie i tyle :( Swinie zrace kapuche :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Renty nie ma nikt - jest zniknieta i najwyzej sie pojawi. Tyle mi zostalo bo mnie wszedzie skasuja ze ja mysle se za duzo bo mi Chiny pasuja i tyle. No to mi pasuja. Ciekawe czemu - no to mi sie ta renta pojawi jak bedzie trzeba tylko wiecie to jest takie O TO CHODZI W ZYCIU CZLOWIEKOWI? Pojawi mi sie bo jestem bezdzietna i na rencie nie zamierzam dzieci rodzic. No widocznie nie lubie sie klonowac. Moze tak - nie widze sensu klonowania sie - nie w tym wieku. To bym zaprzeczyla swoim pogladom od dziecka - zdrowie, zdrowie i jeszcze zdrowie. A tak mam te poglady a tak? I wiecie ja mam rodowod od sw. Elzbiety - takze jak wy chcecie mnie pokonac. Ale w kosciele jak siedzialam - kleczalam to mialam inne mysli a nie mialam tak myslec tylko wiecie ten rodowod od sw. Elzbiety to taki jest skomplikowany dosyc. W zasadzie z tego rodowodu tak myslalam, ze OMC szlag mnie nie trafil w domu bo chcialam wlaczyc komp i ...zas na was i sie zalamalam. Bo jaka ja jestem - na was za stala prace w Holandii. BO nie mialam szans, a takie "przygody" ze nie daruje ale passu USA to nie napisal mi nikt. No to trudno. A ja jestem z dinozaurow i tego nie rozumieli tam widocznie. No i ja jechalam do Venlo takze ja nie dojechalam nigdzie i juz bylam zalamana. Ale jedno jest prawda - nie mialam z nienawiscia skakac zaraz na wszystkich. I taki koniec moj. Ale jak sie znalazlam w tym Eidhoven to tez pojecia nie mam wiecie. Na to WYDANIE za tego brata. No coz... to na pewno nie z Polski i tyle. To nie jest pomysl z NIEDZIWIEDZIOWA bo wyjechalam z Niedzwiedziowa i nic sie nie da zrobic z tym i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No lecz sie psycholko? Tak? Postanowilam wam OPISAC WAS SAMYCh - otoz dzis siadlam sobie na spokojnie - pozbieralam wszystko co mialam i stwierdzilam, ze ...brakuje mi krzyza na 3 skrzydla. NIESTETY jak ktos mi go z mojego SYFIASTEGO pokoiku zwinal to NIC NIE ZAROBICie tym krzyzem i na poczcie go nie macie. A z 3 skrzydlami ja mam swoj krzyz i z 4 skrzydlami na planete tez i tyle. I wiecie jestescie jak mi to ukradla Bona GORZEJ NIZ STARE NIEMIECKIE KURWY Z ZASADAMI - przykro mi TAKI MACIE DLA MNIE POZIOM a skad wy zamierzacie wziac elite polityczna wasza dalej to nie wiem bo mimo wszystko tym brygidkom nalezy sie przepraszam sie dowiem.NIE NALEZY sie NIESTETY i tak dostalam w leb i tyle. I wiecie w sumie moja rodzina sami samobojcy wiecie takie cos, wiary nie mieli takiej jak w Polsce i moze za to mi Pan Bog przywalil ze i tak byli madrzejsi ode mnie, Polska lecieli a ja z ogranym panstwem zachwycam sie??? figura wiecie Adolfa no i tyle. Ale krzyze mam nowe bo wiecie te krzyze A JA POLSKE MAM OGRANA to sa miliony. I to jest poczta i pasuje mi i tu i wszedzie poczta z mojego nowego krzyza na 3 skrzydla mi pasuje, zeby nie bylo, ze Polska gardze - nie ale praca na polskiej poczcie tu gdzie mieszkam to W GLOWIE MI SIE NIE MIESCI, a gdzie indziej tez - 37 lat niewydana. I wiecie ja dzieki tej paczce jedynie nie musze sie powiesic przez te pieniadze i mialam bardziej uwazac i to wszystko. I tyle nie przeklinac i to tyle. I teraz jest kasa i byla kasa tu tylko i nic wiecej. Bo ja pilnuje wartosci czy pieniedzy. No ja pilnuje WARTOSCI PACZKI. Co to ma byc wszystko? Nazwanej przeze mnie renta. Ja nie jestem Zielonym Swiatkiem ja mam myslenie inne i ja sie nie dam i tyle. I tak jestem ratowana od dziecka i to szanuje przykro mi bardzo czy wesolo i tyle. Przykro bo straszne zycie i jeszcze w piec najlepiej. Tylko nie rozumialam jak straszne i troche??? zwariowalam. I ...rozwalilam cala Polske wam bo nikt sie nie dal i tyle. No bo wiecie ja sie tu nie zwierzam. I jak ukradla Bona krzyz na 3 skrzydla - albo pieklo pochlonelo krzyz i tyle to wiecie juz to jest nie aktualne bo ona by musiala byc z Rzymu, a ona jest z Afryki jak cala ta ulica, a ja nie stoje o Afryke. No 1 sposobem,ale to w sumie jest rzymski rodowod - i i tak nie po mnie za to i za wilki i po co ona to wziela? Zeby go miec na klonowanie jest to dobre. No wiecie to jest panstwo polskie i masa kasy. Ja to mialam wycenione moj na ok. 500 milionow dolarow za np. internet. A te krzyze co mam juz nowe i nie po mnie w Niemczech z paczka to juz bezcenne albo zas to samo i co dalej? I tyle :( Takie cos to jest. Ja pisalam co prawda NIEKTURALNIE, ze wszystko do rozwalenia i tyle na zachodzie. Niech sie rozejda. Wielka Brytania niech sie rozejdzie do domu, ze nawet pracy nie poczcie nie bo mialam zostac kurwa i wszystkie kurwy na mnie siedza i sraja polskie i niemieckie BO NA TYM POLEGA CALY UKLAD , ze wlasnie sa takie osoby jak ja i wszystkich sie gnoi a one maja zostac niemoralne i wtedy mozna im cos udowodnic. Ze sa niemoralne i maja sie powiesic. I Pan Bog mnie nie dal. I tylko mialam byc troche madrzejsza i ... w ogole zrezygnowac z pewnego miejsca? No skrytykowac je ... chociaz - to by bylo ze Panu Bogu czegos zawiszcze. No niczego wiecie - a na pewno nie tej figury.Ale 1 rzecz zlekcewazylam i taki koniec moj przed ekranem kompa. I wiecie ja zawsze bylam bardzo kulturalna chyba to rozumiecie - ale tak sie juz wpieprzylam ostatnio, ze stad tyle wyzwisk bo wiecie wroga to mozna miec, ale trzeba to rozumiec. A co ja rozumialam? Ze zyje WE WROGIEJ WSI? No tyle ile.GLUPOTA i ich nie ma. To jest bardzo skomplikowane i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja wam pisalam, ze ja tylko chcialam moja paczke z wartosciami zwanymi forsa sie dowiem. No nie do konca i tyle. Bo tak moznaby ja wziac a tak nie i mnie nie ma. Sie wyprowadzam i mnie nie ma. Ale nie, nie , nie. Jak widzisz gdzies cos to dobrze, moja sprawa, ale krzyz mial byc oddany - co ta krolowa Bona nie ma kartki papieru zeby sobie narysowac takie cos? No ale widzicie tak mnie upokorzono, ze siedze w domu, ze mozecie sobie robic juz CO CHCECIE i tyle. I wiecie moje zycie to jedna nienawisc. Ale czyja to jest wina? MOJA? i tyle. I wiecie to jest takie cos - jak wy macie racje to po co chcecie po smierci isc do nieba? Po co wy tam chcecie isc jesli macie racje nienawidzac mnie tak od dziecka. Zastanowcie sie. I tyle mi mozna zarzucic wiecie - ze to sobie mialam przemyslec i nie przeklinac. Jak mozna miec racje tak kogos nienawidzac od dziecka. Ja tylko przeklinalam z nienawisci bo taka jest kafe. Ale nie jest mi to generalnie w zyciu potrzebne tylko wiecie wszyscy plugawicie jezyk polski i to moze byc, a ja go nie plugawilam i taki koniec moj. Ale wiecie ten krzyz u mnie cos znaczyl, a u Bony. No ale panstwo mialam ograne. Jak go odtworze to HISTORYCZNIE juz a wy sobie robcie co chcecie. Internetu nie zmienicie bo czlowieka nie dalam. Sami sobie wymyslcie co chcecie robic dalej. A PO CO WAM TEN NET? I tak tylko wyrok smierci tu byl. Jak w zyciu. Stad z wszystkiego zrobilam se listy na poczte i tyle zostaje. Bo ja zaluje ze tyle pisalam. NIE BYLO DO KOGO. Na poczte do stalej pracy sie dopasowac bo tak szanowaliscie rodowod na szkole. Ale to sa moje wartosci rowniez HISTORYCZNE i tyle. Takie cos. A reszta to pierdoly Miroslawy Sz. ktora czuje sie zgnojona - a co - z roboty wyleciala jako chora na leb? Bo ja niczego innego w glowie nie mialam w zyciu... przynajmniej nie ostatnio. A nawet to powiedzmy zle myslalam, ale czemu i tyle. Chociaz... bez sensu i tyle. Czy ja myslalam zle? Nie rozumialam tego czy smego. Generalnie w necie chodzilo mi o to,zeby zrobic sobie jakas SWOJA strone na interesujace mnie tematy. Jakie mialam na to szanse po polsku? MINUS 200 i tyle. I to byl moj jedyny blad dlatego tak sie calosc konczy. Nie ten jezyk i tyle. A SKAD MIALAM WIEDZIEC ZE TU JEST TAKI WYROK SMIERCI? To mi sie mieli wszyscy tracic tu w domu albo cos tam. No okrucienstwo w zyciu to wiem, ale taki wyrok smierci i to w necie w roku ok.1998 - no wiecie co :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie powiem wam dowiem siezenie bylam od sw. Elzbiety w holandii w 2010 bo tak by sie nie stalo. Staloby sie bo nic tylko sie wydaj i tyle. Zadnego innego planu do mnie i tyle. A wiecie CO TO MIALO BYC? I tyle. Ja mialam 35 lat, a mam 37. I wiecie ja jechalam DO MORALNEJ PRACY FIZYCZNEJ a tam sa same prostytutki.Ale myslenie jest prostytuty. To teraz wiecie juz jestem GORSZA niz STARA NAJGORSZA NIEMIECKA kurwa bo mam 3 Lucyfery i systemy matematyczne na nocki - i moge sprzedac. Paszport niemiecki to tylko kasa. To i tak wiecie musze oddac ten co mam i zrobic se nowy i tak pasuje mi nawet no ale wole USA i tyle. No bo bym sie osmieszyla bo tam jest rodowod na szkole od Jana Ewangelisty i tyle. I w sumie w tej szkole uczylam - taka kleska wiecie - ja sie nie dam. Ja bym sie OSMIESZYLA. I tym Slaskiem myslalam, ze sie mial Niemcom poddac - pradziadkami tutaj. Ja bym miala zupelnie inne zycie z passem USA - od razu Indianie i znikniecia. Bo jaka ja jestem. TAKA i tyle. I wiecie ten moj krzyz na 3 skrzydla on nic nie znaczy, ale jest - ze taki byl w Polsce a ten co byl to bym sobie musiala odtworzyc ale po co? Gdzies tam mam to narysowane - Kevina - ale on... tez nie ma swojego juz - bo ten byl z niego i zostaje Kevinowi na 3 skrzydla na stala prace ze slaskiej uczelni?No w sumie od niego mam taki krzyz na stala prace po slaskiej uczelni i tyle. I wiecie zasad mialam ile mialam, ale bez przesady.Bedziecie miec biednych politykow - tak zrobiliscie mi. A babci i tak nie obalicie. No to ta Bona miala byc premierem. Wy sobie chyba jaja robicie i tyle. Sorry. To sa stanowiska panstwowe. O to chodzi ze co jesc w dziecinstwie nie mialam i do dzis I SAMA SOBIE JESTEM WINNA. Ze ta renta nie przyszla nigdy tez, tak? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam z tym passem niemeickim NA WARTOSCi to i tak wciagnie. To trzeba ROZUMIEC i tylko forsa i tak USA na wartosci ze tam zadnych BO TAK ICH TRAKTOWALAM, a to w ogole prawda nie jest i tyle. Oni maja tak UJEMNE wartosci jako NARODOWOSC, ze to w ogole ABSTRAKCJA, a ten rodowod to w sumie nie wiadomo jaki jest ale ze Polska miala to oni tez - takie samo cos, ale nie rozrysowane. Moze i takie samo cos i tyle. No moim zdaniem to sie z tego wzielo a Jan Ewangelista na passie to na parlament bo tez to takie jakies. No i tak dostawali kredyty po wojnie. Na polskim passie jakos nic nie ma a oni takie wartosci. A czemu? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie w Holandii 2010 PI RAZY DRZWI Jan Ewangelista i mialam jedna rzecz wiedziec i tak sie nie rzucac CHOCIAZ JAKIE CI LUDZIE MIELI SLOWNICTWO.No ale bez panstw to takie cos. A ja sie zaraz obrazilam - poczawszy od tego gdzie mnie wywiezli. Mnie z tego Eidhoven nic nie pasowalo dalej. Co wy sobie nie myslicie!!! No i w sumie zostawalo mi dzwonic - niedziela - poniedzialek 1 dzien pracy, wywalona. Co ja mialam robic. I pod Venlo. A gdzie to Venlo? I powiem wam WYJECHALAM WYLACZNIE NA KASE bo w sumie - to byl koniec. Jak wam sie takie cos zdarzy to na 2 dzien szukajcie se innej firmy i koniec. Bo ten 1 dzien to jeszcze bylam 1% normalna, ale na 2 dzien to juz CHOLERY dostalam jak na tym forum. Jestem zbyt choleryczna - nie za malo i tyle. Tylko mialam tu tyle nie klac , ale takie towarzycho, ze tak wyszlo. Tylko pozniej juz mialam odejsc bo wszystko bez sensu jak teraz. Ale mnie sciagnelo na te spowiedz i nie mialam racji - tyle. Dzis zaluje ze od razu nie poszlam TAKIE TOWARZYSTWO i sie nie dam. Ten krzyz wam poszedl narysujcie se nowy. Ja mam Polske i tak ograna a wy? I wiecie ja mam krzyz na 3 skrzydla a to sa 3 upadki Chrystusa pod krzyzem. Ja takich rzeczy nie potrzebuje rysowac - siostra Faustyna Kowalska to ja ja mam inaczej i tyle. Ja nie potrzebuje 3 upadkow Chrystusa do tego zeby zyc na codzien. Ja bym takiego czegos nie wymyslila i tyle mnie to obchodzi, a krzyz byl na kartce i se nalezy odrysowac i odlozyc, a nie zbierac kartke i tyle. Bo tyle jak cos lezy to mozesz, ale mimo wszystko to JA NARYSOWALAM ten krzyz i to jest ode mnie, a z kartka to tej osoby ktora wziela, ale to ja narysowalam. I wiecie ten krzyz mi byl potrzebny ze nie mialam szans na stala prace na poczcie i tak bo nie mialam tego krzyza , nie rozumialam - takie cos. I dobrze dzialal na Niemcow. Na klony? Na Niemcow dzialal dobrze - zostaje wam byc Niemcami. Przed Kevinem Poniatowskim JA OSOBISCIE uciekam, przed Janem Ewangelista tez, ale mam rodowod - juz tez nie . Nie dal sie ze mu wszystko rozwalilam ta figura. No ale zglupialam no to mialam sie nie dac i tyle. Pomyslec co bedzie jak dalej sie nie poprawie. I tyle. No i nie pomyslalam i taki koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

3 upadki Chrystusa pod krzyzem to jak masz ZYCIE STRASZNE, przerazajace. A w takim ukladzie jak ktos ma przerazajace zycie to co on ma robic? Jak ci moi bracia albo ja. Co mysmy mieli robic? I jeszcze zebym to wiedziala to bym sie panstwem dawno powiesila - takie panstwo Panie Boze ja to wszystko pier papier i bym sie kropnela, a tak? Ja zawsze wychodzilam na jakies miekkie jajo. No to teraz mam wartosci. Naprawde. Po tej figurze zwlaszcza. A panstwo polskie mialam ograne i tak mnie wciagnelo bo mialam se nim zyc, ale po co? No to cos za to i tak mnie wciagnelo, ze za to inne panstwo mialo byc. No i mam i tyle. Bo przeciez nie rodowod od matki - nawet sie nie wydala. Takby bylo jakby sie nie powiesila i do babci. No i dal jej sie powiesic bo bardzo chciala miec dziecko, ale wiecie wszystko byloby na mnie, a to moja wina? WCALE i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(