Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bli

Ślub cywilny-czy do białej,krótkiej sukienki moge ubrać np zielone buty???

Polecane posty

Gość mata12
ja bym proponowała ,kremowe... jak juz.

Gość wredniucha
nie bardzo - chyba, ze kiecka jest mocno awangardowa

Gość alabama song
te zielone buty super!

Gość bla ble bli
Tylko ja nie chcę,żeby było tak mdło i biel,beż lub białe odpadają.

Gość mata12
to wszystko zależy od dodatków jakie będziesz miała :>

Gość bla ble bli
Sukienka jest z gipiur (koronka),przed kolano i rekaw 3/4 na dole lekko rozszerzany :)

Gość bla ble bli
Dodatki to chciałabym jakis wisior z szkiełkiem w kolorze butów-tak sobie wymysliłam :)

Gość p o
Czerwone farjnie by wygladały. A do tego czerwony bukiet bez żadnych dodatków np. albo czerwony stroik we włosach-kwiat

Gość mata12
możesz trochę wyglądać śmiesznie jeżeli to wszystko się nie będzie zgrywało. Widziałam różne przypadki, na ślub cywilny ... biało-brązowo, biało-szaro itp. ale biało-zielono ?:P eee.. te czerwone buty jeszcze by dały radę, ale moim zdaniem zielone buty i dodatki nie będą pasowały, moim zdaniem w zielonych szpilkach możesz sobie iść ale na mecz, bez obrazy ;) chociaż każdy ma swój gust.

Gość Kaatika93
Te zielone buty są zbyt intensywne. Wybierz jakieś stonowane kolory. Neony nie są odpowiednie do Urzędu.

Gość bla ble bli
Mam włosy obcięte na V,z przodu do brody i myslałam właśnie o jakimś malutkim kwiatku we włosach ale o białym.

Gość bla ble bli
Ja nie chce takiej zieleni-chcę bardziej stonowaną.A zdjecie dałam ,żeby pokazać fason butów jakie chce... Teraz tez myślę ze zieleń nie wygladałaby fajnie ale czerwień...;) A gdybym kupiła sobie srebrne szpilki?Widziałam dziś takie i super wygladały.

Gość p o
Moim zdaniem czerwony pasuje, zielony faktycznie niekoniecznie, DO usc można zdecydowac sie na takie wariacje.Kleżanka miała bialą krutka sukienke i wszystkie dodatko ciemno granatowe (bolerko buty stroik-kapelusik we włosach).Fajnie to wyglądało

Gość mata12
jestem pewna , że srebrne by wyglądały bardzo ładnie. Może pokażesz nam jak one wyglądają?:>

Gość luiza z majorki
Mi się podobają i założyłabym te zielone. Czy zawsze muszą być stereotypy? To ślub cywilny i wypada takie założyć.Pamiętaj o odpowiednich dodatkach. Na mecz raczej nie wypada jakby coś.

Gość alabama song
Kaatika93 Te zielone buty są zbyt intensywne. Wybierz jakieś stonowane kolory. Neony nie są odpowiednie do Urzędu. a czemu nie? moze niech habit zalozy, zeby bylo odpowiednio... :-/ nie badzcie takimi konserwami, troche szalenstwa w tej szarej codziennosci! troche ekstrawagancji w tej nudzie!

Gość bla ble bli
alabama song ->Właśnie dlatego chciałabym założyć buty w jaskrawym kolorze,żeby nie było tak biało i mdło ;)

Gość mata12
Moim zdaniem srebrne szpilki są świetne :)

Gość bla ble bli
I chyba srebrne kupię ;)

Gość julitaaaaaaaaaaa
a jest paragraf, który tego zabrania? ubierz się tak, żebyś była zadowolona z wyglądu i dobrze się czuła

Gość loalalalla
Te pierwsze srebrne buciki fajne :) Ubierz cos w czym sie bedziesz dobrze czula, ale tez cos co nie wywola szoku u Ciebie po latach, jak bedziesz zdjecia z tego slubu ogladac ;)

Gość bla ble bli
Dziewczyny,dzięki za odzew ;) 👋

Gość mata12
moim zdaniem też te pierwsze ;)

Gość olga97
Właśnie się zastanawiam nad butami ślubnymi i chyba się zdecyduję na złote...Fajne mają tego typu na stronie www.butyslubne.com.pl. Koleżanka mi ich polecała, bo sama tutaj zamawiała i ponoć buty trzymają jej się do dzisiejszego dnia i przez to, że są złote to może ich używać też już po ślubie, normalnie na co dzień. To na pewno plus.