Gość /mariza/ Napisano Sierpień 28, 2012 Wiem, że pewnie ktoś napisze, że spamuje. Nie jestem tu jednak po to by się kłócić czy też spierać o to czy praca w MLM jest opłacalna, legalna itp. itd. Mi akurat to zajęcie bardzo odpowiada, kosmetyki tej konkretnej firmy- również, dlatego polecam firmę innym. Nie chciałabym nikogo zmuszać ani przekonywać, bo jest to niemal nierealne i życie jest zbyt krótkie by tracić na to czas- albo trzeba podjąć ryzyko i samemu się przekonać, albo z góry przyjąć pesymistyczną wersję i nie podejmować wyzwania. Chciałabym współpracować jedynie ze zdecydowanymi osobami, które nie zapiszą się tylko i wyłącznie dlatego, że rejestracja jest darmowa więc czemu nie- a mam i takie przypadki w swoim zespole:/ Ze swojej strony obiecuję profesjonalną pomoc, bezpłatne szkolenia i wsparcie. Oczywiście nie ma konieczności rozbudowy struktury, można zamawiać kosmetyki wyłącznie dla siebie, znajomych i nie budować własnej grupy- indywidualnym konsultantom nie wysyłam dodatkowych wiadomości, które są im niepotrzebne. Więcej informacji wyślę już bezpośrednio do osób zainteresowanych współpracą, kontakt: praca.mariza@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach