Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zryiub znli

co myślicie o kosmetykach isana z rossmanna????????????

Polecane posty

Gość zryiub znli

nigdy ich nie próbowalam. Są ok?

Gość ffffddff
Wszystkie kosmetyki drogeryjne są do dupy.Ja z isany jedynie pomadki ochronne kupuję.

Gość zryiub znli
a smarujesz nimi srom?

Gość helka-amelka
Ja używam zmywacza do paznokci isana i uwazam ze jest najlepszy!

Gość nie bo nie i proste
wiesz, nie sa za dobre. polecam z rossmana do malowania twarzy firme essence - tania, a dobra. A zele pod prysznic polecam kremowe z Dove. Szampon bialy Gliss Kur- odzywka oraz maska do wlosow z tej samej serii Isana ma duzo chemii, moze uczulac. Maska rozgrzewajaca anty pryszczowa z Garniera - niebieska z cynkiem i algami Balsam do ciala polecam kupic w aptece - Cethapil (modelki go uzywaja, kosztuje 30 kilka zl za 250 ml (do twarzy i ciala) Krem do twarzy na noc i dzien oraz pod oczy - Rival de Loop Hydrocos tam z wyciagiem z kaktusa. Naprawde nie sa to drogie kosmetyki, a w moim przypadku sprawdzaja sie idealnie.

Gość nie bo nie i proste
tusz do rzes tylko z chanel - to moj jedyny wybryk :P

Gość nie bo nie i proste
Uwazam, ze make upy w musie z essence sa lepsze niz te z maybelline i manhattan. Lepsza konsystencja.

Kupiłam kiedyś żel pod prysznic z isany - dziadowski. Ale moja siostra chwali sobie odżywkę do włosów z isany.

Gość zryiub znli
fakt- zmywacz do paznokci tez zawsze kupuję i jest świetny. A dzisiaj kupiłam olejek pod prysznic taki jak z nivea i jestem ciekawa, jaki bedzie

Gość zryiub znli
a essence to nie w naturze?

Gość a tam chrzanicie
po 1 przeczytajcie naukowe badania jak testowali kremy z tak zwanej górnej półki, tanie i placebo. Najlepsze efekty byłu po tanim kremie. Issana zmywacz jest bardzo dobry. Balsam rossmana za niebotyczną cenę 5,60 jest bardzo dobry , ma formułę jak neutrogena , wcześniej używałam dove.Lakiery wibo są dobre, dla porównania ja na imprezie miałam lakier 2 dni, znajomej hybrydowy robiony u kosmetyczki odpadł w połowie dnia.Błyszczyk wibo z formuła powiększającą usta piecze, ale na wyjścia się sprawdza.

Gość nie bo nie i proste
Jeszcze chcialam dodac - nie kupujcie w Rosie czekoladowej maseczki do twarzy firmy Schaebens. Niby uznana niemiecka firma, a strasznie gowniana maja serie maseczek.

Gość ffffddff
seria alterra jest sto razy lepsza

Gość nie bo nie i proste
Zgodze sie, Alterra jest super.

Gość nie bo nie i proste
Szczegolnie szminki maja super za 3 euro, ale lubie tylko dwa kolory 4 - jasny braz i 5 - zgaszona fuksja

Gość nie bo nie i proste
essence jest zarowno w rosie jak i w naturze :)

Gość nie bo nie i proste
no i oczywiscie polecam wizaz.pl, dzieki recenzjom dziewczyn rozwazniej robi sie zakupy:)

Gość ngrbuger
Wizaz nie jest rzetelnym źródłem. Jest ileś produktów, które mają bardzo wysokie noty, mimo że są używane niezgodnie z przeznaczeniem.

Gość ggrretta
Zależy których kosmetykach, jak wszędzie są perełki i buble. Isanowe perełki to dla mnie kremy z mocznikiem (wszystkie, świetny stosunek ceny do jakości), odżywka do włosów z jedwabiem (prawdziwym, a nie silikonami!) i odżywka z olejkiem babassu.

Gość ggrretta
"Jest ileś produktów, które mają bardzo wysokie noty, mimo że są używane niezgodnie z przeznaczeniem" No i? to, co ci producent napisze jako "przeznaczenie" to jest jakaś wyrocznia czy jak? Jak ci zrobią "krem do łokcia prawego" to do lewego ani na kolana już się nie nada, nie? :D Dobrze, że ludzie zaczynają używać kosmetyków z głową, sugerować się składem a nie reklamą, i na podstawie składu decydować co do czego może się nadać (np. alterrowe olejki "do ciała" są idealne do olejowania włosów, i jako takie je na wizażu oceniłam na pięć gwiazdek, bo do ciała wolę balsamy).

Gość inimini
Ja tam jestem wierna klasycznej NIVEI, sprawdzona - nigdy nie zawodzi. Polecam ich nową aplikacje z mnóstwem zabawy w której przy okazji całkiem łatwo można wygrać m.in. zestawy kosmetyków NIVEA : http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/mezczyzna_marzen Wasz mężczyzna marzeń już czeka, aż go stworzycie ;)

Gość inimini
Najnowsza nagroda w NIVEA Mężczyzna Marrzeń: wyjazd do SPA na 5 dni dla 2 osób! Warto działać!