Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Już odpowiadam, drogi, życzliwy orędżu: Nie cierpię plewienia i go nie wykonuję, natomiast głaskam (i klepię po głowie) wyłącznie słodkie zwierzątka :classic_cool: Dzię dobry, Prawdo doceniająca słodycz :classic_cool:🖐️))) Aaa tam, Merlinu, wrażliwe to są pedały :classic_cool: Oczywiście, że chciałbym wiedzieć, jak się czujesz :( Naprawdę 😠 O, jak ładnie się uzupełniamy z Merlinem :classic_cool:

ofiar również nie zanotowałam, ale w sumie sama dla siebie jestem chyba najbardziej niebezpieczna :classic_cool: wolę określenie wrażliwi ludzie, bez względu na preferencje :classic_cool: jeśli to do mnie to czuję się tak, że opowiadanie o tym nie nadaje się na wrażliwe łamy kafeterii :O :classic_cool:

Oczywiście, że to było do Ciebie :O😠 Do kogo by innego? 😴 Hm, no rozumiem i współczuję :( Oby Ci się szybko polepszyło :) Moja miłośniczka musi być w formie :classic_cool: A Prawda oczywiście jak zawsze myśli, że wszystko wie najlepiej 😴:classic_cool: Niech Prawda uważa w wannie :classic_cool:🖐️)))

no w takim tłumie trochę się zagubiłam :( do polepszenie dłuuuuga droga, ale życie jest w końcu nieprzewidywalne :) no, a na te w formie to chyba akurat nie możesz narzekać :D :classic_cool: czuj, czuj czuwaj gołompku w prawdziwej kolejce :classic_cool:

Aa tam zaraz tłumie; to pewnie wszystko sprawka jednego żartownisia :classic_cool: To trzymam co trzeba, żeby wydarzyło się coś nieprzewidywalnie pozytywnego i polepszyło stan rzeczy :) Na nikogo nie narzekam 😴 Poza tym każda miłośniczka jest jedyna und niepowtarzalna :classic_cool:

ile by ich nie było to jednak trudno Cię nie lubić, więc nie ma się co dziwić temu uwielbieniu :D :classic_cool: trzymanie tego i owego nigdy nie zaszkodzi, a ja nie będę dziękowac coby nie zapeszyć :) a jak Twoje poalkoholowe samopoczucie? lepiej już? :classic_cool:

Bo się zaczerwienię :classic_cool: Oho, ktoś tu jest zabobonny :classic_cool: Moje samopoczucie właśnie słabo :( A było już lepiej 😭 Chyba się idę położyć na chwilę :(🖐️)))

ojtam, nie czerwień się tylko zaakceptuj czy tam w fejsbukowym języku polub to :classic_cool: ostrożności nigdy za wiele :classic_cool: w takim razie niech sen polepszy samopoczucie :(

hej dziewczęta i zaginiony chłopczyku 😭 :classic_cool: jaki cuuudowny ten mężczyzna, którego mi wybrałyście 😭 i okulary nosi - ętelektualista widać :classic_cool: ps. Fajajajansu, gdzie jesteś 😭

Proszę, jakie kuleżanki snują śmiałe fantazje :classic_cool: Jestę, Merlinu, jestę i dalej żyję :classic_cool:🖐️ Ostatnio po prostu mam więcy do zrobienia, niż zwykle 😭 Dziś np. pojeździłem se tramwajami :classic_cool: A u Ciebie jak tam sprawy und samopoczucie?