Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

w ogóle zastanawia mnie czasem co przyciąga postronne osoby do tego tematu :D i wmawiam sobie, że to moja przeurocza osoba 😭

Gość Bedzie tu jeszcze Iwa ?
Fajans Jarka to raczej chodzi o Iwę :p pa

W sumie może być... Nikt tak nie przyciąga postronnych osób, jak Iwąka :classic_cool: Merlinu Jak się nie zamienisz w zołzę, to może poświęcę jakiś pojemniczek i przyślę Ci kawałek tego znakomitego wypieku :classic_cool: Zielona herbata wychładza nawet jak jest gorąca, także uważaj 😴 Ale mięta jest dobra na bóle, więc dobrze że Ci wciskali :classic_cool: Orendżu Taki już jestem wyjątkowy :classic_cool: Nara 🖐️

czemu miałabym stać się zołzą? a ciasto możesz od razu z przepisem wysłać co bym sobie mogła też takie sprawić :classic_cool: nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, zwłaszcza, że częściej piję jednak czerwoną :classic_cool: wiem, wiem, ale kojarzy mi się z jakimś takim przymusem 😭

Witamy naszą jedyną Prawdę :classic_cool:🖐️ Merlinu A bo ja wiem 😴 Wy baby macie to do siebie, że jesteście nieprzewidywalne, poza tym zdarza się, że trzepocząc rzęsami, ukrywacie swe prawdziwe oblicze :classic_cool: No ale ok, to jak będziesz grzeczna, to możesz podać adres :classic_cool:

Gość Faja sie zakochał
faja sie zakochał :classic_cool:

Tak, to prawda, miało kiedyś miejsce coś takiego :classic_cool: Taki cel w życiu to zbędny balast, droga Prawdu :O:classic_cool:

Gość Faja kocha Jarka
faja kocha Jarka :classic_cool:

Prawda, korzyści finansowe... Jeszcze się zastanowię nad tym pomysłem :classic_cool:🖐️ Kocham każdego z Was. Od pierwszego wejrzenia :classic_cool:

Fajansu, jestem niestety bardzo przewidywalna 😭 a prawdziwe oblicze ukrywa każdy i nie potrzeba do tego trzepoczących rzęs :classic_cool: to ja jeszcze trochę pogrzeszę, a potem zgrzecznieję :classic_cool: Prawdo, nastrój raczej bez zmian, choć rozmowa z przemiłym Fajajansem jest bez wątpienia czymś przyjemnym :classic_cool: i narobiliście mi apetytu tym ciastem 😭

przy całej mojej sympatii dla Fajansa (i mam nadzieję jego sympatii dla mnie 😭) traktuję to bardzo z przymrużeniem oka :D

no wiesz.. to trochę zmienia postać rzeczy :( aczkolwiek znamy się z Fajansem zbyt krótko żeby porywać się na takie deklaracje 😭 :classic_cool:

Merlinu Nie chcesz być grzeczna, to nie 😴 Wiedziałem, że coś złego w Tobie siedzi i tak Cię nosi :classic_cool: No ale masz rację, mimo to odczuwam do Ciebie jakąś tam sympatię 😴 Jak mówiłem, wszystkich Was kocham :classic_cool: W ogóle to powiem Ci jesteś specjalistką od mrużenia oka, wystarczy spojrzeć na sam początek niniejszego tematu :D:classic_cool: Prawdu Zawsze musisz wiedzieć lepiej :classic_cool: A ślub... No cóż, może Myrevin sie hajtnie, jest starszy :classic_cool:

nie można być przecież ciągle grzecznym :classic_cool: to niezdrowo 😭 i wzajemnie, choć do pokochania wszystkich jeszcze sporo mi brakuje :classic_cool: no cóż.. :D temat mógłby dawno temu przepaść w czeluściach kafeterii, więc kto wie czy to na pewno nie przeznaczenie 😭 :classic_cool:

Ja tam jestem zawsze grzeczny 😴 I poukładany :classic_cool: O przeznaczenie trzeba byłoby zapytać się jednej z wróżek na kafe :classic_cool: Dobranoc, grabiąca se Prawdu :classic_cool:🖐️ I dobranoc Merlinu, gdyż też się zbieram 🖐️)))