Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość marcin z rogalami
dzień dobry maszerującej i krzywiącej się młodzieży :classic_cool: ­ Fajansu, a nie wystarczy, że wierzę w Twoją mamę? 😭 :classic_cool: i nie denerwuj się, Mikołaj na pewno istnieje, a ze mnie po prostu taki niewierny Tomasz 😭 ­ a pani od horoskopów nie dość, że zna się na horoskopach to jeszcze doskonale zna się na ludziach 😭 :classic_cool: :)

Dzię dobry, Marcinu :classic_cool:🖐️ ­ Skąd masz rogale? Sam se upiekłeś na swoje święto? :classic_cool: I wracasz z marszu? Czy dopiero się nań udajesz? :classic_cool: ­ Przyzwyczaiłem się, że ludzie to teraz takie niedowiarki, najłatwiej wszystko zanegować i mieć się za racjonalistę :O No ale grunt, że w moją mamę wierzysz przynajmniej (także już nie jestem zły) :classic_cool: ­ PS. Ja też mam dla Was horoskop: Ryby - to dla Ciebie dobry dzień na zrobienie porządku z nieuporządkowanymi, starymi sprawami :classic_cool: Skorpion - uważaj na fałszywych przyjaciół :classic_cool: Baran - pewna bliska Ci osoba czeka, aż poświęcisz jej więcej uwagi :classic_cool: Panna - dobrze zrobi Ci dziś wyjście z domu, może spotkasz kogoś interesującego :classic_cool: Waga - Twoje problemy finansowe są mniejsze, niż myślisz, daj sobie od nich odpocząć :classic_cool: Rak - nie lekceważ problemów zdrowotnych, może się to obrócić przeciwko Tobie :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
te rogale to była tylko prowokacja mająca na celu wyłowienie łakomczuchów :( skuteczna jak widać :classic_cool: ­ mój dzisiejszy spacer śmiało można nazwać marszem :classic_cool: co prawda nie towarzyszył mi błękitny dwajściacztery i tefałenowe kamerki, no ale nie można mieć wszystkiego :classic_cool: ­ no ale skoro Ty wierzysz w Mikołaja, a ja wierzę w Twoją mamę to przecież w gruncie rzeczy Fajansu wierzymy w to samo :classic_cool: :D ­ kim jest topikowa Panna? bo mogłybyśmy sobie wzajemnie pomóc :classic_cool: ja wyjdę na dwór, ona wyjdzie na dwór, spotkamy się i nasze horoskopy się spełnią 😭 :classic_cool: a nieuporządkowane sprawy wolałabym uporządkować kiedy indziej :classic_cool:

O tak, bardzo cenię słodkie rogale :classic_cool: Więc już wiesz. I co w związku z tym? :classic_cool: ­ Czyli co, nie lałaś się z nikim ani chociaż w nikogo/nic nie rzucałaś? :O:classic_cool: ­ Nie denerwuj mnie, MarcinQ i nie sugeruj, że moja mamełe i Mikołaj to to samo, bo świat mi się wali :O😠 ­ O ile mi wiadomo, nie wiem, kto jest topikową panną :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
zapisałam sobie to w moim magicznym pamiętniczku :classic_cool: ­ niestety nie miałam za bardzo co i w kogo, bo wszyscy chyba do stolicy pojechali :( :classic_cool: ­ nie chciałam Cię przecież zdenerwować :( oczywiście, że to 2 różne osoby, a że jedna z nich pojawia się akurat wtedy gdy mamusia się oddala to przecież najzwyklejszy przypadek 😭 ­ no trudno :classic_cool: a Twój horoskop się sprawdza? :classic_cool:

W pamiętniczku? A jakie rzeczy o mnie se tam jeszcze zapisałaś? I w jakim celu? :classic_cool: ­ Wszyscy pojechali i zostawili Fajnsówkę samą, biedną sierotkę :( ­ Taa, i jakie jeszcze teorie spiskowe wyznajesz? :O:classic_cool: ­ Mój się sprawdza, jak zawsze :D Tylko go słabo realizuję :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
w celu przekazania go potomnym oczywiście :classic_cool: a na pomysł dopiero wpadłam, więc niewiele jeszcze mam :classic_cool: ­ właśnie tak, ale czego nie zrobiłam dziś, będę mogła zrobić chociażby jutro :( ­ spiskowe :D nie wiem o czym mówisz :classic_cool: ­ to jakim cudem się sprawdza? :D

O Ty niezaspokojona chuliganko :classic_cool: ­ Taa, kryguj się teraz na racjonalną realistkę :classic_cool: ­ Sprawdza się w sensie że jest prawdziwy, c'nie? Bo dobre rady zawsze są prawdziwe :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
rzucanie w ludzi śnieżkami (a w porze bezśnieżnej papierkami) nazywasz chuligaństwem? 😭 :classic_cool: ­ zazwyczaj wmawiano mi pesymizm, więc realizm, w dodatku racjonalny to już jakiś postęp :D :classic_cool: ­ moje jak widać wymagają wysiłku - a to mam się skupiać na potrzebach, a to poznawać ludzi, a to porządkować sprawy 😭 czekam aż mi napiszą, że mogę leżeć i pachnieć :classic_cool: ­ każda wersja Again jest dobra, a im dłuższa tym lepsza :classic_cool:

Oczywiście! 😭 Zostaw tych biednych ludzi i ich nietykalność w spokoju i spożytkuj tę energię jakoś pożytecznie :classic_cool: ­ Ale pesymizm nie kłóci się z realizmem :classic_cool: Powiedziałbym nawet, że współgra :D:O ­ Oj to się możesz nie doczekać; horoskopy mają to do siebie, że nie pozwalają spocząć na laurach, tak chcą dla ludzi dobrze :classic_cool: ­ Mam nadzieję, że doczekasz się na jutubie wersji "Archive - Again 10h" :classic_cool:

Gość marcin bez rogali
nawet jednej dziennie rzucić nie mogę? 😭 w jakiegoś powiedzmy tramwajowego krawaciarza, który na pewno coś na sumieniu ma? :classic_cool: ­ owszem, ale lepiej brzmi "ale z Ciebie realistka" niż "ale z Ciebie pesymistka" :D :classic_cool: ­ może nasza topikowa pani od horoskopu będzie dla mnie łaskawa 😭 :classic_cool: ­ co za dużo to niezdrowo jednak :classic_cool:

Chcesz, żeby dostał wstrząsu albo nie daj Boże trwałego uszkodzenia mózgu? :O:classic_cool: ­ Pani od horoskopu...? Nie łudź się, Fajansówko, ludzie to chooje :classic_cool:

Gość za tego chooya Faja
foch na tydzień :O🖐️:classic_cool:

Gość marcin bez rogali
od jednej małej śnieżki? :( :classic_cool: ­ skąd u Ciebie Fajansu tak mało wiary w ludzi? :classic_cool: ­ i w ogóle kim jest miła pani od horoskopu? :(

Gość za tego chooya Faja
Ty się koniecznie chcesz umówić na mały sparring z Kazimieszem :O:classic_cool:

Nie każdy jest silny i wyczymały jak dąb :O:classic_cool: ­ Zepsuta polska rzeczywistość nauczyła mnie tej nieufności (tak jak hiphopowców tego, że życie to nie yebayka) :classic_cool: ­ Ta miła pani to pan Kazimiesz, podobno przystojny :classic_cool: ­ Z nikim się nie chcę umawiać, a już na pewno nie na starcie 😴 Unikam wszelkich konfliktów :classic_cool:

Gość Ty sobie lepiej Faja zmień
nicka na Paplansiarz :O:classic_cool: ­ już sobie incognito nie można nic popisać, bo zawsze jakieś FBI wywęszy 🖐️

Gość faja, skim Ty fogóle gadash?
:classic_cool:

Gość marcin bez rogali
przecież nawet osiki by taka śnieżka nie powaliła :classic_cool: ­ to możesz ją naprawiać zamiast na nią narzekać :classic_cool: ­ :D spoko, i tak nie do końca wiem kto to Kazimiesz, nawet przystojny 😭

Gość marcin bez rogali
chyba Podpowiedziansiarz :classic_cool: ­ a do czego Ci ta rura? :classic_cool:

Orędżu z 16:45 Jak to skim - zludźmi (taki jestem tovazhysky) :classic_cool: ­ MarcinQ Osiki może nie, pancernej brzozy pewnie też nie, ale ludzie mają wrażliwszą i miększą tkankę, to sama rozumiesz :O :classic_cool: Idąc dalej: Po pierwsze - nie umiem nic naprawiać, po drugie - jeden biedny człowiek może się cmoknąć w pompkę, a nie naprawić rzeczywistość :classic_cool: ­ Jeśli chodzi o Wartburgi to powiem Wam, że mam z jednym bardzo miłe wspomnienia; tak mnie napawają do dziś, że nie poczebuję żadnych części :classic_cool: