Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Oho, różne fanki, różne pomysły :classic_cool: A pacząca widzę czuwa :classic_cool: ­ Fajansówko Odwracanie to odwracanie 😴 ­ Pytaj, pytaj, tylko za bardzo nie drąż - ludzie tego nie lubią :classic_cool: ­ Widzę że żadna z Was nie zna się na butach :O:classic_cool:

Gość a co z talerzem?
Sam sie nie umyje :O :classic_cool:

Gość faja orędż
nasikam i się zmyje :classic_cool:

Gość a co z talerzem?
Tylko nie rób pajatzyków bo rozbijesz talerzyk :classic_cool:

Gość widzew kuca przy siku
co Ty wiesz o odwracaniu :classic_cool: ­ aktualnie nie ma już potrzeby, gdyż na chwilę obecną objawy "ciąży" minęły :classic_cool: ­ Ty za to jak na mężczyznę jakoś podejrzanie dużo o butach wiesz :classic_cool:

czyli korzystasz z jednorazowych - praktycznie :classic_cool:

Akurat ten i tamten mi się nie podoba :classic_cool: ­ Fajansówko, to pozostań w takiej pozycji, jak jesteś, może wtedy nie wrócą i będziesz mogła cieszyć się dalej swobodą :classic_cool: ­ Dużo wiem?? Czyli co takiego? :classic_cool: Pomijam fakt, że jestem istotnie... "wyjątkowym" mężczyzną :classic_cool:

mam całą noc siedzieć bez ruchu? okrutny jesteś 😭 ­ może nie tyle dużo wiesz, co dużo mówisz, i może nie tyle Ty co Twoje urocze koleżanki :D :classic_cool: a na czym polega ta Twoja "wyjątkowość"? :classic_cool: tzn akurat ja jako autorka tego topiku nie powinnam może pytać, ale jednak może dowiem się czegoś ciekawego :classic_cool:

Gość fajansfanka nie nudź już
tylko sie przyłącz :classic_cool:

boję się was, więc wolę pozostać zdystansowaną nudziarą :classic_cool:

Jak też masz Fajansówko ochotę mnie niecnie podziobać, to się nie krępuj, już mi wszystko jedno :classic_cool: ­ Czasem nie ma zmiłuj, co zrobić :classic_cool: ­ Ma wyjątkowość jest co prawda bardzo złożona, ale w skrócie można powiedzieć, że polega na byciu samcem omega :classic_cool:

nie mam, zresztą zdecydowanie lepsza jestem w przynudzaniu niż w dziobaniu :classic_cool: ­ zmiłować się 😭 ­ no cóż.. samców alfa (a raczej osobników pretendujących do tego miana) jest jak za moich czasów absolwentów psychologii - za dużo :D ktoś też musi być omegą, no albo alfą i omegą :classic_cool:

Coś jesteś w stosunku do siebie podejrzanie surowa, wyczuwam jakąś grę :classic_cool: ­ No tak, psycholożka, trzeba uważać :classic_cool: Od kiedy? :classic_cool:

Gość Fan fajansfanki
Cześć :):classic_cool:

podejrzanie :D nie surowa tylko szczera :classic_cool: ­ tyle mam wspólnego z psychologami co Ty z samcami alfa (tzn wg tego co mówisz) :classic_cool: a co od kiedy? :classic_cool: ­ cześć Fanu czy tam raczej urocza koleżanko Fajansa :classic_cool:

Gość Fan fajansfanki
Jestem facetem z krwi i kości :classic_cool:😭

A lubicie kapitana Bombę? :classic_cool: ­ Wszyscy jesteśmy szczerzy, także tego :classic_cool: ­ No to wyrażaj się jaśniej z łaski swojej 😴 Bo nie rozumiem w takim razie, o co chodziło Ci z tymi "z Twoich czasów absolwentami psychologii" :classic_cool: ­ Jestę zmuszony odejść na trochę od kąpa, także hej do widzenia :classic_cool:🖐️

taaa, jeszcze pewnie samcem alfa? :classic_cool: ­ Fajansu kojarzę hasło i..tyle w zasadzie :classic_cool: ­ jedni są szczerzy, inni się szczerzą :classic_cool: ­ chodziło mi Fajansu o to, że za moich czasów modne było studiowanie psychologii (albo prawa) stąd później tylu tych psychologów się narobiło :classic_cool: ­ pozdrów siostrę :classic_cool: