Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość czajniki się przegrzały..
owszem, ale wypomnieć musiałeś, nie? 😭 ­ agent towarzyski jeden :classic_cool: onet jest zbyt kolorowy jak dla mnie :O ha! pewnie chciałeś przez to powiedzieć (i dokuczyć mi :classic_cool:), że jesteś ugodowym STARSZYM bratem :classic_cool:

No jakiś taki imperatyw mną kierował :classic_cool: ­ Nie on jeden :classic_cool: Dla mnie onet też jest zbyt "kolorowy" (czy raczej brukowany), ale prawdę mówiąc nie widzę wielkiej różnicy pod tym względem w porównaniu z gazetą.pl :classic_cool: A w życiu nie chciałem Ci dokuczyć 😭 Ja? :O Rzecz nie dotyczy nawet siostry :classic_cool:

raczej chęć dokuczenia właśnie :classic_cool: ­ a kto jeszcze? :classic_cool: gazeta mi mniej przeszkadza, poza tym mam tu pocztę, więc jest wygodniej :classic_cool: nawet trochę? 😭 mamusi..? :classic_cool:

Nazywaj se to jak chcesz 😴 Duża jesteś - wiesz, co robisz :classic_cool: ­ Niejeden/niejedna z nas :classic_cool: Ani tyci tyci, wiadomo przecież, że Cię szanuję i traktuję poważnie :classic_cool: Nie, rzecz nie dotyczy też mamusi :D

duża nie znaczy rozumna 😭 ­ nas kafeteriuszy? :classic_cool: masz szczęście, choć nie zabrzmiało to poważnie :classic_cool: pies bądź kot? :classic_cool:

Czyli co, potrzebujesz kontrolno-opiekuńczego bata nad sobą? :classic_cool: ­ Też :classic_cool: Grunt, że mam szczęście :classic_cool: Pudło (choć miło mi, że tak wysoko oceniasz zdolności zwierząt, z którymi mieszkam) :classic_cool:

bardziej opiekuńczego niż kontrolnego 😭 ale wtedy już miałby mniej z bata :classic_cool: a w ogóle najpierw przeczytałam brata 😭 ­ możesz to rozwinąć? :classic_cool: myślę, że bardziej powinieneś skupić się na drugiej części wypowiedzi :classic_cool: przypominam Ci, że rozmawiamy o onecie, więc nie tak znowu wysoko :classic_cool:

jako, że oczy odmawiają mi już posłuszeństwa żegnam się życząc dobrej nocy, kolorowych snów i niespodziewanych kobiecych rąk na szyi w tłumie przechodniów :classic_cool:

Bat, brat... Jedno nie wyklucza drugiego :classic_cool: ­ No chodzi o to, że niejeden z nas ma czy to w pamięci, czy uwiecznione gdzie indziej, towarzyskie momenty, którymi nie ma co się chwalić :D A ja przypominam Ci, że niedaleko pada gazeta.pl od onetu :classic_cool: ­ Za taką stresującą końcówkę życzeń to dziękuję bardzo, złośliwcu :classic_cool: A za resztę naprawdę dziękuję bardzo i wzajemnie 😭🖐️ I tak długo dziś wytrzymałaś :classic_cool:

Gość coraz bliżej do setki..
dzieńdobrypopołudniowieczór :classic_cool: ­ Fajansu, zaintrygowałeś mnie tymi towarzyskimi momentami, więc.. opowiadaj :classic_cool: :D ­ i ps jesteś batem z bratem? :classic_cool:

tzn bratem z batem :O 😭 :D

Ale masz dobrą dykcję :classic_cool:🖐️ ­ Przecież ja nie pisałem o sobie, tylko tak... ogólnie 😴 Wszyscy wiedzą, że ja akurat jestem porządny :classic_cool: ­ Batem :D Tak mnie jeszcze nie nazwano :classic_cool: Choć w sumie zależy, jak to rozumieć :O:D Nie no, skąd, jestem dość łagodnym bratem :classic_cool: A Ty jesteś siostrą? Jakąś? :classic_cool: ­ I co Ci się dziś śniło? :classic_cool:

pracuję nad nią nieustannie :classic_cool: ­ tak, tak, oczywiście.. zresztą takie momenty właśnie w przypadku porządnych osób są interesujące :classic_cool: ­ się przejęzyczyłam lekko 😭 to może Twoja siostra jest tą "złą"? :classic_cool: nie jestem niestety :( no chyba, że miłosierdzia 😭 ­ to nie mój sen niestety :D a śniła mi się głównie praca i koleżanka, która zaszła w ciążę :D a Tobie? :classic_cool:

Przykro mi, ale niektórzy są kryształowi :classic_cool: ­ Już Ty nie szukaj dziury w całym, obecnie jesteśmy zgodnym rodzeństwem :classic_cool: ­ Zawsze to jakaś siostra, pasuje zresztą do Ciebie :classic_cool: ­ Praca, ciąża... Koszmar 😭 Ja nie pamiętam (jak zwykle), co mi się śniło :( ­ A zapytam jeszcze: Z jakiego zakątka gazety.pl przyszło natchnienie na dzisiejszy nik? :classic_cool:

każdy ma jakieś grzeszki :classic_cool: oczywiście poza mną ­ obecnie? czyli było sensacyjnie? :classic_cool: opowiadaj :classic_cool: ­ czemu pasuje? :D wolałabym być młodszą siostrą starszego brata 😭 ­ chyba nie miałeś nigdy koszmarów 😭 czyli mogłam Ci się śnić, a Ty tego nawet nie zarejestrowałeś :( ­ wyjątkowo z żadnego, bo jakoś nudno tam :D spojrzałam sobie na ilość stron tego poważnego tematu i tadam! :classic_cool: i trochę mnie zawiodłeś, bo obstawiałam, że możesz zinterpretować to w odniesieniu do wieku 😭

To, że jesteś starsza, nie znaczy, że możesz na innych patrzeć z góry :classic_cool: ­ A tam zaraz sensacyjnie :O Sensatko :classic_cool: Jako dzieci się tam kiedyś poprztykaliśmy parę razy, wiadomo :classic_cool: ­ A bo jesteś taka... ciepła und miła :classic_cool::D Biedna Fajansówka, taka sama, bez opieki... :(:classic_cool: ­ To chyba Ty jesteś znieczulona na pewne straszne rzeczy :classic_cool: No jest taka możliwość :( A tak byś chciała mi się przyśnić? :classic_cool: ­ Hah, no powiem Ci, że dokonałem interpretacji, ale zachowałem ją dla siebie :classic_cool: Obstawiałem, że chodzić może albo właśnie o wiek, albo o prędkość :D

zawsze się tego wieku uczepisz :classic_cool: :D ­ no nie wiadomo właśnie dlatego pytam.. no głównie dlatego :O :classic_cool: ja byłam skazana na swoje towarzystwo, bo z koleżankami i kolegami to nie to samo 😭 ­ ojej, jakie to miłe 😭 widzisz jak mnie życie doświadczyło? :( ­ hm.. perspektywa prześladowania Cię w snach wydaje się całkiem kusząca :classic_cool: ­ wiedziałam :D a w gazecie, a właściwie Plotku jedynym interesującym cytatem wydał mi się "Jestem popową świnią" :classic_cool:

zawsze się tego wieku uczepisz :classic_cool: :D ­ no nie wiadomo właśnie dlatego pytam.. no głównie dlatego :O :classic_cool: ja byłam skazana na swoje towarzystwo, bo z koleżankami i kolegami to nie to samo 😭 ­ ojej, jakie to miłe 😭 widzisz jak mnie życie doświadczyło? :( ­ hm.. perspektywa prześladowania Cię w snach wydaje się całkiem kusząca :classic_cool: ­ wiedziałam :D a w gazecie, a właściwie Plotku jedynym interesującym cytatem wydał mi się "Jestem popową świnią" :classic_cool:

to oczywiście przez to, że tak mi się do tej setki spieszy 😭

Ech te Twoje kompleksy wiekowe :classic_cool: Wypatrujesz zmarszczek i siwych włosów? :classic_cool: ­ No nie to samo, nie to samo... :( Wyrosłaś pewnie na egoistkę :classic_cool: ­ Nie martw się, cierpienie uszlachetnia :classic_cool: Ale własne, a nie czyjeś 😭:classic_cool: ­ Aż się boję pytać, kto to powiedział :classic_cool: A co dobrego u Natalii Siwiec? :classic_cool: ­ PS. Widzę, że jesteś dobra w kopiowaniu swoich postów :classic_cool:

nie :D zresztą zawsze wyglądałam młodziej niż wynikało to z roku urodzenia, a kilka lat temu kiedy zdarzało mi się kupować alkohol proszono mnie nawet o dowód :classic_cool: ­ rozpieszczoną w dodatku :classic_cool: i mylisz się, zawsze lubiłam się dzielić z innymi 😭 ­ i co mi po tej szlachetności? :classic_cool: ­ Andrzej Piaseczny :classic_cool: niestety nie wiem co u tej pani, poza tym, że ostatnio było coś o reklamowaniu kremu do odbytu :classic_cool: ­ mogę Ci nawet zdradzić tajemnicę jak to zrobić :classic_cool:

Coś takiego :classic_cool: Rozumiem, że teraz tak sporządniałaś, że już Ci się nie zdarza kupować alkoholu :classic_cool: ­ No właśnie, i tak Cię rozpieścili, że teraz potrzebujesz opieki :classic_cool: W sumie jak ja :D:O ­ Jak to co po szlachetności? Lepsze samopoczucie :classic_cool: ­ Cóż za samokrytycyzm u Andrzeja :classic_cool: Hm, może na tym odbycie niech się już lepiej zatrzyma :classic_cool: ­ Już chyba powoli sam umię :classic_cool:

no wiedziałam, że coś tam poprzekręcałam :O oczywiście alkoholu mniej więcej tyle samo kupuję (czyli mało), ale już nikt o dowód nie prosi :classic_cool: ­ nie jestem rozpieszczona bardziej niż inni, także niejedynacy :classic_cool: też jesteś rozpieszczony? :classic_cool: ­ wolałabym się w końcu poczuć lepiej, bo ktoś coś dla mnie zrobi :classic_cool: ­ no cóż.. zarabia tyle (i nic nie wskazuje na to, że miałoby się to zmienić), że może powiedzieć wszystko :classic_cool: może niech zajmie się czymś, dzięki czemu nie będę musiała już o niej czytać (wiem, wiem.. mój wybór ) :classic_cool: ­ brawo! :classic_cool:

chciałbyś ze mna stracić prawictwo? :):classic_cool:

Hehe, wszyscy kupujemy mało alkoholu i to w dodatku okazjonalnie :classic_cool: ­ Hm, no Ci powiem, że chyba jestem rozpieszczony :D:O Ale jest to dość specyficzna sytuacja, albowiem wynikająca bardziej z mojego lenistwa niż przesadnego zachowania innych :classic_cool: ­ A co byś chciała żeby Ci zrobiono? Może ja coś mogę zrobić? :classic_cool: ­ Orendżu, nie przeszkadzaj, my tu rozmawiamy o poważnych sprawach :classic_cool:

nie wierzysz mi? 😭 ­ a może właśnie to przesadne zachowanie innych sprawiło, że Ty już nie musiałeś się męczyć i mogłeś pielęgnować swoje lenistwo :classic_cool: ich wina :classic_cool: i oczywiście nie mówię tak dlatego, że sama jestem dość leniwa :O :D ­ aktualnie chyba niewiele mi trzeba, ale sobie zapamiętam, że w razie czego mogę na Ciebie liczyć :classic_cool: chyba, że to propozycja jednorazowa 😭 ­ żeby te moje podszywy jeszcze inteligentne chociaż były 😭

No wierzę, wierzę, nie płacz :classic_cool: ­ Można i tak paczeć, ale moim zdaniem zachowanie innych było i jest raczej normalne :classic_cool: W każdym razie bardziej normalne, niż moje :D Swoją drogą dobrze wiedzieć, że też nie lubisz się przemęczać :classic_cool: ­ Nie, to propozycja permanentna, choć oczywiście zależna od mych skromnych możliwości :classic_cool: ­ Czas na mnie, także będę się żegnał. Miłej reszty wieczoru, nocki i jutrzejszego pięknego dnia :classic_cool:🖐️

uff :classic_cool: zatem trzeba to uczcić otwierając japkowego Reddsa :classic_cool: ­ Ty jesteś po prostu nienormalny 😭 :classic_cool: nie lubię, aczkolwiek jestem o dziwo osobą dość dobrze zorganizowaną, a już najbardziej lubię planować :D ­ bez obawy, nie będę potrzebować nagle pół miliona, co to to nie :classic_cool: pozwolę Ci je najpierw uzbierać :classic_cool: ale oczywiście dziękuję za chęci, tak o nie trudno w dzisiejszym świecie 😭 ­ Tobie również wszystkiego miłego łącznie z zapamiętanymi snami :classic_cool: