Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość kolejny szczerbaty?
:classic_cool:

Nie mam :classic_cool: Po co Mi świniak dla 30 dag kiełbasy 🖐️ Pozdrawiam :) Prawdo [ oł jee chce Ci powiedziec aj lowiu aj lowiu aj lowiu aj lowiu 😭:classic_cool: 😍

Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce :classic_cool: Świetny hit :classic_cool: Polecam[czesc:classic_cool: Jadę na zakupy :) Do nastepnego kliknięcia 🖐️:)

Witajcie, moje kochane miłośniczki :classic_cool:🖐️ Co to była za noc 😭 Można powiedzieć, że też podbiłem stolicę :D Mam nadzieję, że u Was również wszystko dobrze :classic_cool:

No powiem Ci, że w moim wypadku jakikolwiek podbój jest sprawą niecodzienną, by nie rzec - ekstremalną :O Także tak :classic_cool:

Gość fajansiasz
Skorzystałem z usług prostytutki, która pochodziła ze stolicy :):classic_cool:

A no... proszę Ciebie co tu dużo gadać 😠 Przegrywałem, tańcząc se w miłym towarzystwie na mieście 😴 Załapałem się nawet na wczesnoporanny tramwaj do domu :classic_cool: No więc tera Twoja kolej :classic_cool:

no no no, jako Twoja wierna fanka poczułam lekkie uczucie zazdrości na myśl o tańcu w "miłym towarzystwie" 😭 :classic_cool: ot, takie tam sobotnie popołudnie spędzone w "miłym towarzystwie" :classic_cool:

Gość pewnie ze sponsorem była
:classic_cool:

Na dodatek jesteś skromna :classic_cool: Męczę się na katzu 😭 A Tobie jak mija ten Boży dzień? :classic_cool: Uwaga do osób trzecich: Wszystko, co podaje orędż, to niespr und niepotw insynuacje :classic_cool:

Gość NIEDZIELNE SZUKANIEFAJANSIARZA
fajansiarzu :classic_cool:😘

Tamten konkurencyjny topik to wyjątek potwierdzający regułę 😴 Co za zatrzęsienie miłośniczek; czuję się prawie jak wyjątkowy wnuczek z reklamy Wertels Orydżinal :classic_cool: O zdobywaniu zawsze jest coś do powiedzenia, drogi Merlinu :classic_cool: Wypiłem tak... średnio w sumie :O Ale jestem wrażliwy na alkohol, zresztą jak na wszystko, taka już ze mnie wrażliwinka :( I znów odpowiadasz półsłówkami :classic_cool:

ja za to w tym tłumie wielbicielek czuję się coraz mniej wyjątkowo 😭 gdyby było co opowiadać to bym opowiedziała :classic_cool: wrażliwy Fajansiarz.. w sumie nic dziwnego, że masz tyle fanek :classic_cool: bo naprawdę nie chciałbyś wiedzieć jak się czuję :D :classic_cool:

Gość frywolny fajansiarz
fajansiarzu odpowiedz na pytania..😠