Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

co zrobić jeśli mam dość swoich rodziców?

Polecane posty

wiem że troche dużo ale za dobre odpowiedzi dam jutro jana mam niestety taki problem. gdyby były nim np.tylko moje dziwne koleżankeczki to byłoby dobrze ale niestety tym problemem są moi rodzice. od kilku lat gram w tenisa ziemnego. ostatnio odpuściłam bo szkoła itp. ale rodzice i tak sie czepiają. wczoraj cały dzień od rana byłam na nogach a potem miałam iść wieczorem na trening ale odmówiłam bo byłam zmęczona a wtedy oni (rodzice) na mnie naskoczyli że i tak już odpuściłam... wtedy powiedziałam że nie musze grać bo mam inne zainteresowania (moją największą pasją w życiu jest lotnictwo. wiem dużo na temat samolotów ale nie udzielam sie na zapytaj bo to nie dla mnie). wtedy mnie sie zapytali jakie a ja odpowiedziałam: lotnictwo. a oni w śmiech i powiedzieli "no to 6 z matmy i 6 z fizyki". z fizy jestem nawet dobra ale gorzej z matmą (ale ide na korki od tego roku szkolnego). ja powiedziałam im szczerze że takie ich gadanie wcale nie zachęca mnie do nauki, a jak mam tylko nadzieję że mi pomogą to co innego. niestety oni dalej swoje. co mam zrobic? mam już tego dość. nie nawidze charakteru mojej mamy. z domu nie uciekne bo nie mam dokąd, jak próbuje porozmawiać z nimi o tym to albo zmęczeni pracą, albo żartują ze mnie. wiem że mnie kochają ale czasami mam wrażenie że nie liczą sie z tym co ja czuje (a mama jeszcze rozpieszcza moją młodszą siostrę). pomóżcie prosze!