Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aika987

witam dieta od jutra!

Polecane posty

Gość aika987

a wiec dieta od 28. 08na calego!. mam niedlugo uroczystosc rodzinna na ktorej chcialabym wygladac super! mam nie caly miesiac na zrzucenie pare kilo i uda mi sie bo mam motywacje!. nie jestem gruba ani otyla poprostu bede sie lepiej czuła gdy bede wazyc troszke mniej;) dzis mam okres i szczerze mowiac boje sie wejsc na wage;p bo wiadomo w okres troszke wiecej sie wazy i obawiam sie popsucia humoru ;p zwaze sie po okresie;) ale chcialabym aby moja waga byla ok 55-54 kg i wydaje mi sie ze mam do zrzucenia ok 5 kg a dokladnie powiem po weekendzie;) planuje diete mniej jesc bo wydaje mi sie ona najroszadniejsza i ruch;p wiem ze nie moge przesadzac bo szybko mi sie znudzi ale ok 1 h dziennie na rowerku stacjonarnym planuje miejmy nadzieje ze wytrwam codziennie bez "lenia" :D a wiec ktos ze mna??

Gość deredka
jutro jest 29

Gość karinkainka
hej tez mam 5 kg za duzo . i tez chcę schudnąć ale mi nie wychodzi, moze razem cos wymyslimy ?

Gość karinkainka
ja waze 63 a chce z 58 ( wzrost 170) a ty jaki masz wzrost?

Gość aika987
a wiec dieta dieta;p co do daty to masz racje;) pomyslilam sie dzis jest przeciez 29:D ale to szczegol:D wiec zaczelam od dzis diete jak mowialm wczesniej nie wazylam sie z obawy przed przerazeniem:D zrobie to w niedziele rano;) a tym czasem dietuje sobie;0 dzis narazie wypilam zielona herbate i czerwona i zaraz wypije czerwona jeszcze raz;) mam zamiar dzis sie troszke oczyscic i jesc jak najmniej i tak do niedzieli takie male oczyszczenie ale na calkowita glodowke nie chce przechodzic bo wiem ze nie dam rady i poprostu chce sobie oszczedzic napadów jedzenia. mam nadzieje ze dam rade! a wiec kto ze mna?!

Gość aika987
a zapomnialam odpowiedziec na twoje pytanie;) ja mam tez 170;)

Gość aika987
no ładnie;p nikt nie chce zaczac dietowac razem ze mna;p trudno wiec stworze mini pamietnik bo ja z odchudzania nie mam zamiaru zrezygnowac:D narazie nic nie zjadłam teraz ide na herbatke;)

Gość karinkainka
a czemu nic nie zjadlas? jaka masz diete

Gość Nużeniec Ludzki
Dieta dopiero od jutra, nie zapomnijcie dziś nażreć się do nieprzytomności.