Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaskakująca

Naskoczyli na koleżankę, bo wyprostowała włosy 5-letniej córce

Polecane posty

Gość nienaskakująca

Na weselu naszej wspólnej znajomej pojawiła się ze swoim dzieckiem, któremu wyprostowała na ten dzień włosy. Niektórzy zrobili z niej matkę pokroju tych amerykańskich wariatek, które zgłaszają swoje dzieci do konkursów piękności i tracą rozum przygotowując je do nich. Czy mi się zdaje czy społeczeństwo się przewrażliwia?

Gość e tam e tam ;p
jakby tak na codzień robiła to by było nie teges ale na wesele to nic złego

Gość pamietam to :)
moim zdaniem to glupota, ale nie naskakiwałabym na nią

Gość nienaskakująca
Mówiła, że wyprostowała tylko z tej okazji, zwłaszcza, że mała chciała :-) Z tego co widzę (a widzę jakieś kilka razy w miesiącu), mała NIE jest robiona na starą maleńką, nie jest malowana, farbowana ani przesadnie strojona i zawsze ma swoje naturalne kręcone włosy. Kiedy dziewczynkom kręci się włosy lokówką na pierwszą komunię, nikogo to nie bulwersuje ;-) Ja widziałam kiedyś matkę z 6-7letnią dziewczynką ściętą, ufarbowaną i ubraną na podobieństwo swojej plastikowej mamusi. I to była dla mnie mega przesada

Gość morraima
aja cztalam o matce co corke przed komunia poslala do solarium i potem tez z nia chodzila -a przeciez slonce , opalanie skzodzi dziecku bardziej niz doroslemu-prostowanie wlosow to przy tym pikus

Gość jest takie prostowanie...
"trwale",na dluzej, i mam nadzieje,ze to nie toktore zrobila 5-latce