gusi1245 0 Napisano Sierpień 28, 2012 Witajcie Dziewczyny! Założyłam konto na kafeterii by zapytać o radę i być może rozwianie moich wątpliwości. Otóż występują u mnie objawy okresu bądź pms, mianowicie ból piersi, czasem lekkie pobolewanie w podbrzuszu, jednak brak krwawienia. Mam też od wczoraj zawroty głowy, choć to chyba niskie ciśnienie. Podejrzewam u siebie anemie, wypadają mi włosy. Występuje też od wczoraj bialawy śluz, przy czym nigdy wcześniej podczas okresu go nie miałam. Miesiaczkuje dosyć nieregularnie, choć ostatnio mniej więcej co miesiąc. Wkrótce bądź już powinnam dostać okresu, ale się, mam nadzieję jeszcze, nie pojawił. Ostatnio przeżywam spory stres z tym związany, pracuje fizycznie dość ciężko od tygodnia. Jestem typem panikary, kilka razy uprawianiem z chłopakiem petting, uważając za każdym razem, myjac ręce itp. Jednak raz on po swoim dojściu dotykał mnie po jakichś 2h bez mycia rąk, ale wszystko było suche. Nie wiem czy powinnam się obawiać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Sierpień 28, 2012 Nie obawiaj sie kobitko :) u mnie takze bialy sluz sie pojawil, bola mnie piersi, brzuchol jeszcze narazie mnie nie boli ale pewnie zacznie kiedy krawienie sie pojawi :) Nie obawiaj sie, po 2h sperma zdarzyla wyschnac, lub wytarla sie o cos a nawet o tym nie wiedzieliscie - szaaanse saa zerowe :D A jesli watpisz - to kup tescik ciazowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusi1245 0 Napisano Sierpień 28, 2012 Dzięki Kochana bo już jedną opinia osoby z zewnątrz mnie mocno podniosła na duchu :) dodam jeszcze ze za każdym razem wszystko było najpierw dokładnie wybierane chusteczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Sierpień 28, 2012 mialam kiedys ten problem z moim chlopakiem :) okres wtedy spoznial mi sie 2 tygodnie :D ale pojawil sie i byl taki jak zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach