Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajtingforlive

to miłe być czyimś ideałem :) dzisiaj przeczytałem taką wiadomość u dziewczyny

Polecane posty

Gość fajtingforlive

spotykam się od jakiegoś miesiąca z pewną dziewczyną..przyznam, że głównie chodzi mi o sex, ale ogólnie zaczynam ją coraz bardziej lubić, przywiązywać się i myśle, że to kwestia czasu abyśmy nie zostali oficjalną parą tak czy owak, dzisiaj siedząc u niej na laptopie (ona akurat brała prysznic), przejrzałem jej archiwum z jej najlepszą przyjaciółką na gg :D i napotkałem się tam na taką wiadomość z dnia wczorajszego, kiedy to moja ta dziewczyna napisała do koleżanki "mariusz jest moim ideałem, bez kitu.. zajebiscie wygląda, jest mega inteligetny, madry, ambitny, wysportowany, silny, z pasjami, ma zajebiste poczucie humoru heh no i jeszcze dochodza takie rzeczy jak to, ze ma mieszkanko swoje , fajne autko i ogolnie raczej jest ustawiony finansowo na najblizsze lata... ideal ;d" milo mi sie zrobilo ;) zawsze wiedzialem, ze jestem dobrą partią, ale ze az ideał?:) pewnie napiszecie ze leci na mnie bo mam kase (nie mam jej tak duzo..), mieszkanie i auatko.. a więc uswiadamiam was, ze wiele kobiet juz poderwalem w swoim zyciu za nim w ogole wiedzialy o tych atrybutach.. a wiec tu chodzi przede wszystkim o mnie samego, a to ze lasce sie podoba ze mam auto i mieszkanie to dodatkowe plusy, ja rowniez bardzo lubie kiedy kobieta ma swoje mieszkanie i swoje autko

Gość a potem mama weszła do
pokoju i cię obudziła bo za 2 dni idziesz do gim 🖐️ jak piszesz takie rzeczy na kobiecym forum to jestes ewidentnie pierdolnięty :D

Gość jhgjkgfk
sposob w jaki to napisała (eś Ty) wskazuje ze jest gimgównem albo osobą z IQ sporo ponizej 100 🖐️

Gość ogólnie to żaden rozgarniety
facet nie wchodzi na takie fora jak to żeby się tu lansowac.🖐️

Gość ale cwelicho
nie dość że zarozumiałe, to grzebie ludziom po rzeczach 🖐️

Gość fajtingforlive
hahaha jakie oburzenie :) no tak, to typowy objaw polaków wstyd mi czasem za takie łajzy społeczne jak wy:) a na pytanie, czemu tutaj wszedłem to po prostu chciałem gdzieś swoje uradowanie wylać , jest mi miło i tyle

Gość sadzac po slownictwie
nie jestes

Gość buah ah ahahahah
po stylu widać kto to pisze :O🖐️ chłopcze ogarnij się

Gość DSSDAAGFF
CZYLI JAK ONA TEZ EJST TWOIM IDEALEM; TO JUZ PIERSCIONEK KUPUJ;

Gość fajtingforlive
sądząc po słownictwie? hahaa a co ja niby takiego pisze ;) prosze was, nie osmieszajcie sie zawistne polaczki a owa laska kurwą nie jest, wierzcie mi , że oj naprawde wielu facetów dało by wiele aby przynajmniej ją przeleciec

Gość zakładasz tyle prowokacji
że to już nudne :O i to ciągłe pierdolenie o polaczkach. Lecz kompleks polskosci chłopcze

Gość fajtingforlive
hahahah chyba wam sie z kims pojebalo :) co za buraki buaha

Gość a ja mysle ze jest tak....
zaj**iscie wygląda - chodzi co 2 dni do solarium, ma wloski na zel i pakuje na silowni jest mega inteligetny - zapamięta czasem jakieś bzdety z discovery albo działu "technowinki" na onecie i szpanuje, ona i tak nie wie że przekręca fakty madry, ambitny - studiuje zaocznie zarządzanie i myśli że założy własną firmę, która będzie od razu robić kokosy wysportowany, silny, z pasjami - siłka, sex (koniecznie przez X !!!), piwo i kumple ma zaj**iste poczucie humoru - rzuca utartymi tekstami z neta mieszkanko swoje , fajne autko i ogolnie raczej jest ustawiony finansowo na najblizsze lata - wynajmuje mieszkanie u starego dziada, rodzice dorzucili się na golfa III i wzięli kredyt

Gość fajtingforlive
// zaj**iscie wygląda - chodzi co 2 dni do solarium, ma wloski na zel i pakuje na silowni jest mega inteligetny - zapamięta czasem jakieś bzdety z discovery albo działu "technowinki" na onecie i szpanuje, ona i tak nie wie że przekręca fakty madry, ambitny - studiuje zaocznie zarządzanie i myśli że założy własną firmę, która będzie od razu robić kokosy wysportowany, silny, z pasjami - siłka, sex (koniecznie przez X !!!), piwo i kumple ma zaj**iste poczucie humoru - rzuca utartymi tekstami z neta mieszkanko swoje , fajne autko i ogolnie raczej jest ustawiony finansowo na najblizsze lata - wynajmuje mieszkanie u starego dziada, rodzice dorzucili się na golfa III i wzięli kredyt // haha, usmialem sie :) no niestety kolego ale trafiłeś tylko z tym, że chodze na siłownie .. studiuje dziennie wychowanie fizyczne, od października zaczynam 5 rok, po ukończeniu chce być nauczycielem w-f, dodatkowo mam papiery na ratownika i w weekendy dorabiać wlasnie jako ratownik- a to wszystko bede robił tylko z pasji, ponieważ jak już pisałem jestem ustawiony finansowo i tak naprawdę nie musiał bym w ogole pracować.. mieszkanie jest moje własnie, a nie zadne wynajmowane a samochód toyota rav4 :) widze, ze boli niektórych szczescie innych

Gość a ja mysle ze jest tak...
rav czworka - dobre auto dla geja no jak studiujesz wf to nie mam słów, to szczyt ambicji naprawde nie czuje sie godzien gadac z Toba wracaj do swojej dupy do ruchania (musisz przeciez wyrabiac kondycje) 🖐️

aha i ciekawe czy ta twoja foczka wie ze piszesz tu takie glupoty

aha i ciekawe czy ta twoja foczka wie ze piszesz tu takie glupoty

Gość tak pisze 15latka
albo dziewucha sie zatrzymała w rozwoju