Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szauuuuuu

Wynajęłam luksusowe auto żeby moi znajomi mi zazdrościli

Polecane posty

Gość szauuuuuu

mam spotkanie klasowe na poczatku wrzesnia, 5 lat po maturze wynajelam Astona Mrtina i nim pojade , odpiernicze sie jak na wlasny ślub zeby ich żółc zalała z zazdrosci !!

Gość oż w mordkę jeża
jak można być takim pustakiem? Wez sobie jeszcze wynajmij luksusową męską dziwkę

Gość szauuuuuu
a co mam przyjechac moją Toyotą ? byłam nielubiana, nienawidze ich , 99% mojej klasy to skurwiele dwulicowe gówna niech ich gul skacze i zylka w dupie pęka z zazdorsci

Gość edek_W
fajnie masz, szkoda ze ja niewpadłem na taki pomysł. pzdr.

Gość nastepe prowo na kafełe
dzisiaj to tak z 80% tematów to prowa. to forum schodzi na psy. siedza tu tylko znudzone stuleje

Gość edek_W
tylko niestuleje , stulejo

Gość oż w mordkę jeża
ja tam bym podjechała nawet trabantem byleby moim. Jestes 89 rocznik? No to sorry ale ja też i kase mają wyłącznie te osoby, które już zaczely pracowac/zalozyly rodzine/dostaly cos od ojca i zaloze sie ze czesc podjechalaby autem rodzicow ( bo sami studiuja) czesc przyszla by z trepa, czesc autobusem a tylko nieliczni wlasnym autem. Moim zdaniem to sie osmieszasz, zwlaszcza jak to sie wyda! ;D No chyba,że masz dobrą pracę i chcesz ściemniac,że auta tez sie dorobilas ;p Tylko, ze ja nigdy nie mam satysfakcji jezeli cos nie jest stanem faktycznym ;)

Gość czyżbyś edek wyleczył
stulejkę? W twoim wieku to się jeszcze da bez obrzezania? Wyglądasz tam na dole jak typowy ciapaty drab? :classic_cool:

Gość edek_W
a co sie tak moim kutase.. interesujesz ? jestes gejem czy z policji ?

Gość wiem-to-powiem-
szkoda, że mózgu nie można wynająć :-(

Gość szauuuuuu
Nie wyda sie gdyz nie utrzymyje z nikim z tamtej klasy kontaktu, nie wiedza jak zyje. PRawda jest taka, ze dobrze zarabiam ale nie mam dobrego auta - dlaczego? kilka powodow - boje sie, ze mi ukradną - ubezppieczenie kosztuje znacznie wiecej - niepotrzebny mi taki ogromny samochod, dojedzam tylko do pracy 15km - jestem sknerą i jakos ciezko byloby mi wydac na auto chocby uzywane 60-80tys :O