Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Rozpocząłem psychoterapię u atrakcyjnej pani psycholog

Polecane posty

Parę cm wyższej ode mnie, oczywiście mężatki (mąż wyższy od niej). Ale TYLKO w ten sposób ktoś obiektywnie będzie mógł stwierdzić że moje kompleksy i problemy są uzasadnione i podejmie odpowiednie kroki wyciągnięcia mnie z tego bagna! Również pragnę nadmienić, że w związku z moją terapią, kontakt mój tu na kafeterii zostanie ograniczony, a może nawet i całkowicie postanowię NIGDY więcej tu nie zaglądać! Narobiłem masę głupstw, oczerniłem masę kobiet (w tym Darię i Joannę które nie są wcale złe i które bardzo serdecznie przepraszam!) Wszystko przez moje zaburzenia psychologiczne spowodowane odtrącaniem mnie przez kobiety na wskutek niskiego wzrostu i nieatrakcyjnego wyglądu! Fakt, jestem fizycznie zerowy, ale gdybym miał inną psychikę, to pewnie tych problemów by nie było. Dlatego postanowiłem napisać to wam abyście wiedzieli i nie denerwowali się na moje zachowanie, bo to nie tak... :(

Gość dnfldk
A dlaczego poszedłeś do kobiety? Nie boisz się, że się w niej zauroczysz? To częste w trakcie terapii. Może facet byłby odpowiedniejszy?

Właśnie że nie chciałem do kobiety iść!! Ale babka która kieruje całym projektem stwierdziła że najlepiej będzie kiedy pójdę do młodej i wysokiej terapeutki, gdyż wtedy będę miał okazję się przełamać, poza tym taka osoba obiektywnie stwierdzi że faktycznie JESTEM niski i nieatrakcyjny i nauczy mnie z tym żyć :) Spokojnie, to nie egzamin na prawo jazdy, tylko terapia. To kobieta, która nie ma mnie zdołować i pogrążyć, a POMÓC mimo że sama ma urodę, wysokiego męża i zapewne nie gustuje w takich niziołkach jak ja! Nie, nie zauroczę się w niej, nie ma szans :) Czuję wobec niej respekt, to tak jakbym poszedł do lekarza i okazałaby się nią młoda kobieta np urolog i gdyby miała mi zbadać genitalia - nie miałbym ŻADNYCH oporów i nawet by mi nie stanął. A jeśli nawet, to by miała pełny obraz działania mojej erekcji - nie widzę w tym niczego niestosownego :)

Gość gość
Na stronie akson-lab.com jest kontakt na dobrego specjalistę z Koszalina i w Kołobrzegu też ma gabinet. Miałem tutaj robione badanie w związku z moją pracą kierowcy zawodowego i jestem zadowolony.