Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imigrant32

Co czwarte dziecko urodzone przez Polkę w Wielkiej Brytanii ma ojca innej narodo

Polecane posty

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
te "piekne" z dzianymi kolesiami hahah moze i piekne ale NIEINTELIGENTNE, a mowa byla o pieknych inteligentnych kobietach wyjezdzajacych za granice. Te co tu zostaja to pasozyty szukajace sponsora piekne i inteligentne, chyba nie masz na mysli siebie

Gość anastazja :)
Aggie:) Czytaj ze zerozumieniem, napisałam ze są wyjatki, i nie uogólniam tylko stwierdzam fakt. Pewien polak potrafił za mna dosłownie łazic przez 3tyg. od mojej koleżanki dowiedział sie ze mam 26lat i co mi powiedział "nie myslałam ze ty to taka stara dupa jesteś- dawałem ci jakieś max 22lata" :D I to jest właśnie chlewny sposób bycia....

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
przy braku argumentow i mnie obrazisz - normalka *

Gość smrod wczorajszej wieczerzy
saddsdsdsdsdsdsdssd na prawde trzeba ci wszystko tlumaczyc, nie chce sie czytac calego watku? chlewny styl zycia- chlanie non stop, przeklinanie, prostactwo i chamstwo, zlodziejstwo, nieustanne uzywanie ukochanego slowa polakow kurwa, 0 znajomosci j. ang.

saddsdsdsdsdsdsdssd na prawde trzeba ci wszystko tlumaczyc, nie chce sie czytac calego watku? chlewny styl zycia- chlanie non stop, przeklinanie, prostactwo i chamstwo, zlodziejstwo, nieustanne uzywanie ukochanego slowa polakow kurwa, 0 znajomosci j. ang.

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd

Gość no bo co taki
Polak może zaoferować Brytyjce?

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
Ale po co Polak ma cokolwiek oferowac Brytyjce? po co, malo to Polek w Polsce i nie tylko a to ze polki polecialy na "obcego" to glownie zaluga forsy, proste

Gość luska z liverpoolu
No ale przeciez to wiadomo juz od dawien dawna i autor ameryki nie odkryl. Nie rozumiem skad ta nagonka na Polki, nie tylko w UK, ale na calym swiecie, ze wiaza sie z obcokrajowcami. Wasza sprawa? Boli was cos, ze tak je opluwacie? Kompleksy jakies przez was przemawiaja nic wiecej. Poza tym czy gdzies jest zapisane, ze trzeba sie wiazac tylko z rodakiem? Nie. Kazdy sobie uklada zycie po swojemu i nikogo nie powinno interesowac kto z kim ma dziecko. A tak na marginesie na mojej ulicy mieszka para on Polak, ona nie wiem, ale sadzac po kolorze skory moze nie Indie, ale cos w ten desen. Maja dziecko, drugie w drodze. Ona bardzo fajna kobietka. No, ale on tez na odpowiednim poziomie, czyli zaden zul czy cwaniaczek ktory to ma ego wielkosci Palacu Kultury

Gość ksiezniczka sara99
"piekne i inteligentne, chyba nie masz na mysli siebie" oto super przyklad na buractwo polakow. Koles na czacie, nawet nie widzial dziewczyny, nie zna i nie moze nic powiedziec nt czy jest intel. czy nie ale mowi haha jestescie blaznami polacy i taka jest prawda. Oburzaja sie najbardziej ci, ktorzy wiedza, ze to o nich pozdro sadsdsdsdsd

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
juz nie rob z siebie takiej ofiary swoim postem obrazilas m.in. moja siostre iwec spierdlaj wiesniaro

Nie wiem o co to oburzenie, jezeli kobieta chce mieć dziecko np z Afgańczykiem to tylko i wyłącznie jej sprawa, ale wyzywanie od pasztetów :) jest DNEM

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
nie, obrazanie polakow od pasztetow i gnoi niewychowanych jest w porzadku

Gość luska z liverpoolu
no wlasnie, poza tym heh przynajmniej boscy gigolo z Polski nie musicie odganiac tych nachalnie podrywajacych was pasztetow :D:D:D

Gość luska z liverpoolu
sadds ale o co ci chodzi? To taka Polka w zwiazku z obcokrajowcem ma sie dawac opluwac przez jakiegos pierwszego lepszego chama? Bo jest Polka i wybrala tak jak wybrala? To Polacy robia taka a nie inna opinie Polkom za granica. To od Polakow najczesciej uslyszysz, ze Polki to szmaty, kurwy, dziwki. Taka prawda. Czas zajac sie wlasnym zyciem, a nie pakowac sie z butami w czyjes. A, zapomnialabym, wiekszosc tych opluwajacych to poprostu zakompleksione chamy, ktorzy poza piwkiem i polska impreza w sobote zycia nie maja...

Zazdrość wami kieruje :) żal wam tłuste tyłki sciska że piękna polka woli być z nigeryjczykiem :classic_cool: niz rodakiem, to swiadczy o was :)

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
ehh nie jestem tlusty :O nikim zazdrosc nie kieruje, nawet nie wiem po co ten temat, idiotki chca sie dowartosciowac, a pewnie upolowaly jakis odpad w tej angli, masakra

Sam jestes odpadem, zwykły prostak który zamiast mysleć woli posługiwać się sterotypami :o

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
uska z liverpoolu sadds ale o co ci chodzi? To taka Polka w zwiazku z obcokrajowcem ma sie dawac opluwac przez jakiegos pierwszego lepszego chama? Bo jest Polka i wybrala tak jak wybrala? To Polacy robia taka a nie inna opinie Polkom za granica. co ty gadasz :O nikogo bym nie obrazil jezeli nikt by mnie nie obrazal i mojej rodziny, proste mam gdzies jakies poleczki, no bo co mnie one obchodza, :O :O :O :D

Gość luska z liverpoolu
buhahahaha no i wlasnie o tym pisalam. Jak ktos nie ma argumentow to wyzywa...Coz sd nie roznisz sie niczym od polskich cwaniaczkow w UK

Gość wdwed
Wlasnie, jak to swiadczy o naszych rodakach- polakach, ze polka woli zwiazac sie z ciapatym niz z nim? Słabo wypadacie w porównaniu polscy panowie.

Gość mam meza Polaka
nie cudzoziemca, jestesmy juz razem 17 lat,jest wspanialy, madry, inteligentny, mam z nim jeszcze wspanialszego syna. Jakos nie mam ochoty na cudzoziemca, chociaz paru pewnie by chcialo :D, ale nie dla psa kielbasa, cudzoziemcy to czesto brudasy, ktore sie perfumuja, wczesniej czy pozniej pokazuja swoja wyzszosc nad "biedna" Polka, sa utajonymi alkoholikami (managerowie szczegolnie), smieszny rodzaj ubierania lub uczesania (czesto gejowski), mieli ogromna ilosc partnerek seksualnych i zaliczona jakas chorobe weneryczna. To wszystko z obeserwacji facetow cudzoziemcow roznych zawodow, nie tylko tych z nizu, ktorych to juz wogole nie ma co zauwazac.

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
luska z liverpoolu buhahahaha no i wlasnie o tym pisalam. Jak ktos nie ma argumentow to wyzywa...Coz sd nie roznisz sie niczym od polskich cwaniaczkow w UK tak oczywisie wielki o moja pani - bo jak ktos pluje na moja rodzine to ja mam patrzec i przytakiwac :O zapomnij, jestes z czarnym? fajnie zycze szczescia a zarazem gowno mnie to obchodzi

Co ciekawe, polki ich zdaniem to "kurwy i łatwe szmaty" ale to polki wybierają na żony, i NIE dlatego ze kobiety innej narodowści mają ich w tyłku... ciekawe, ciekawe.>> :)

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
Wlasnie, jak to swiadczy o naszych rodakach- polakach, ze polka woli zwiazac sie z ciapatym niz z nim? Słabo wypadacie w porównaniu polscy panowie. a ktory facet chcialby paszczeta - bo zazwyczaj takie widze z takimi panami :O no sory taka prawda

Gość luska z liverpoolu
gdzie ktos obrazil twoja rodzine chlopczyku wrazliwy?? Nie nie jestem z czarnym, ale na szczescie mam w dupie jak kto zyje i nie denerwuje sie jak widze biala kobiete z czarnym. Wisi mi to i powiewa