Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imigrant32

Co czwarte dziecko urodzone przez Polkę w Wielkiej Brytanii ma ojca innej narodo

Polecane posty

Gość u65i65i
to zle?:)

Gość anastazja :)
I co z tego :o?! Polacy wybieraja na zony tylko Polki bo żadne inne kobiety ich nie chcą, taka jest prawda. Byłam w związku z Francuzem jak i Senagalczykiem- faceci nawet nie maja szans na taki romans- ogranicza ich bariera językowa jak i ... mentalność, oraz wygląd :classic_cool:

Gość Co w tym dziwnego?
Polki w Wielkiej Brytanii maja prawo tylko z Polakami kopulowac? ;) pogrzalo?

Gość imigrant32
anastazjo twoja wypowiedz swiadczy o tobie, polki lubia opluwac Polakow i vice versa

Gość gimgówno nareszcie do szkoły
"Polacy wybieraja na zony tylko Polki bo żadne inne kobiety ich nie chcą" Co za bzdury. Polacy wybierają na żony Polki bo prawie żadnych cudzoziemek tu nie ma

Gość Chyba zartujesz
Największy debilizm w związku z tą sprawą. To nie takie rzadkie znowuż zjawisko. Rodzice debili zaciągają kredyty po kilkaset tysięcy złotych, by sprowadzić te idiotki z Bliskiego Wschodu, bo im sen o arabskiej księżniczce się nie spełnił.

Hahaha, mozecie się z sikać takie sa fakty, jesteście okraopni- sa wyjatki, ale wiekszość facetów (Polaków) w UK nie ma szans na kobiete innej narodowści- jestescie zbyt... okropni :) Co do załosnej wypowiedzi jakiejs miernoty wyżej na mój temat- jakie to ma znaczenie czy kocham polaka, francuza czy kanadyjczyka?! miłość do człowieka jest wazna, nie rasa czy kasa, jestescie zasciankowi i tyle.

Gość jan z tornistrem
urazeni chlopcy ale to jest prawda. We wszystkich krajach gdzie znajduja sie polacy pary polka-cudzoziemiec sa na porzadku dziennym. Nigdy przenigdy nie spotkalem sie z ukladem polak-cudzoziemka. Nikt nie chce polakow bo to biedaki i prostaki

Gość buehłehłe
nie dla psa kielbasa, zadna nie chce polaka

Gość Co w tym dziwnego?
Pilnujmy swoich spraw. :)

Gość imigrant32
wszyscy Polacy - faceci to prostacy ( nawet ojcec anastazji ) - inteligentna odpowiedz biedacy - przeciez kasa sie nie liczy ;-)

Gość polaczki do polski
polacy za granica tylko chleja i wstyd przynosza, buraki nawet po angielsku procz yes and fuck you nie potrafia

Gość prawictwo pospolite1
Polacy maja zbyt duze wymagania . Poza tym związek z obcokrajowcem to odważna decyzja .. Bo przecież inna kultura ..

Gość przecinek w dupie
imigrant capie chodzi o polakow za granica, zapoznaj sue z tematem watku a potem rob kupke pod siebie ze zlosci, ze ciebie tez by zadna nie chciala

Ja nie wyciągałam "argumentu" o tym ze są biedni :D nie jestem typem pasozyta, ale nasi rodacy maja ogromne problemy z nawiazaniem dialogu- brak znajomości języka oraz naprawde chlewny sposób bycia.

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
no a po co Polakom cudzoziemki kiedy Polki najladnieszje? to ze cudzoziemcy zenia sie z polkami tez chyba o czyms swiadczy zreszta te polki co sie zenia z cudzoziemcami to zwykle paszczury - ladne polki szukaja bogatego polaka w Pl, a tu takich niemalo ;]

Wystarczy spojrzeć na kafeterię ... wychodzi jakich mamy Polskich 'mężczyzn', potrafią tylko obrażać :o sami sobie kreujecie taki wizerunek

Gość pokretlo i srubokret
polacy maja zbyt duze wymagania hahah a oni sami niby co maja zaoferowania procz wulgarnego jezyka i stylu bycia zula prostaka? Raczej cudzoziemki maja wymagania i taki polak to tak jak azarbejdzanczyk dla polki

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
oraz naprawde chlewny sposób bycia. doprawdy? napisz o tym cos wiecej, smialo jak juz plujesz to przynajmniej napisz o co Ci chodzi

[zgłoś do usunięcia] saddsdsdsdsdsdsdssd no a po co Polakom cudzoziemki kiedy Polki najladnieszje? to ze cudzoziemcy zenia sie z polkami tez chyba o czyms swiadczy zreszta te polki co sie zenia z cudzoziemcami to zwykle paszczury - ladne polki szukaja bogatego polaka w Pl, a tu takich niemalo ;] Hahahah nawet nie zamierzam polemizowac z inteligentem o IQ szympansa :)

Gość smrod wczorajszej wieczerzy
polki paszczury zenia sie z obcokrajowcami hahah piekne inteligentne polki uciekaja za granice poznawac swiat a paszczury zostaja tutaj i wy je bierzecie

szczerze mówiać ja jestem tolerancyjny . Niech Polki zenią sie z kim chcą . Mnie to nie obchodzi .MAło mnie interesuje zycie innych hehe.. Poza tym mieszkam w Polsce i problemy wielkiej brytani mnie nie dotyczą . Mam gdziec co tam Polki robią .

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
polki paszczury zenia sie z obcokrajowcami hahah piekne inteligentne polki uciekaja za granice poznawac swiat a paszczury zostaja tutaj i wy je bierzecie tak a to dziwne, jakos ciagle widze zajebiste laski z dzianymi kolesiami

saddsdsdsdsdsdsdssd jak chcesz wiedziec co to chlewny sposob bycia to wyjedz i sprawdz, sam na pewno bedziesz przodowal wsrod grupki buraczkow z wiosek. Oczywiscie jezeli sie nie boisz opuscic mamusie i ruszyc zad gdzies dalej

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
No bo w sumie racja, co komu zalezy na malzenstwie z jakas brytyjka? a troche lipa jak kobieta bogatsza od faceta

Niech Polki wychodza za mąz miało być :)

Gość saddsdsdsdsdsdsdssd
saddsdsdsdsdsdsdssd jak chcesz wiedziec co to chlewny sposob bycia to wyjedz i sprawdz, sam na pewno bedziesz przodowal wsrod grupki buraczkow z wiosek. Oczywiscie jezeli sie nie boisz opuscic mamusie i ruszyc zad gdzies dalej no widzisz, wiedzialem ze naplujesz a sama nie wiesz co piszesz no i przy braku argumentu i na mnie napujesz

te "piekne" z dzianymi kolesiami hahah moze i piekne ale NIEINTELIGENTNE, a mowa byla o pieknych inteligentnych kobietach wyjezdzajacych za granice. Te co tu zostaja to pasozyty szukajace sponsora