Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dmnakjz

Jestem prawiczkiem 33lata

Polecane posty

Gość dmnakjz

Jestem prawiczkiem 33lata, od 10lat każda mnie blokuje i mowi mi spadaj otrzymuje odesłania normalny niepotrafie byc juz od 8lat zamierzam zgwalcic niemoge byc ladny bo nie jestem szczesliwy kazda to dziwka co sie sprzedaje, zadna nic za darmo nie daje mimo ze płec kobieca zdewastowala mnie psychofizycznie to postanowilem spojrzec na nie pozytywnie, ale sp1eprzyly to niemoge sie wziasc za siebie bo jestem caly oskubany z kazdej pozytywnej mysli przez ten zatruwajacy ród kobiecy w dodatku nie mam siostry ktora by mnie pocieszyla, ani brata stalem sie obrzydliwy z powodu braku zaspokojenia w sensie całokształtu, sex milosc rozwoj zyciowy nie moge zadbac o siebie, stac sie silniejszy, bo gdy sie tak dzieje zaczynam zaraz sie denerwowac, niemoge zasnac niechce patrzec co jest modne co nie i cos robic dla kobiet zakupy drinki melanże niech sie orwy walą niech kobiety maja jakies podejscie niedziwie sie ze nie mam dziewczyny, bo wszystkie to dziwki, zachłamne, nie życie jest złe, tylko one niewszystko jest idealne, ale starczylby mi zwykły sex niewychodzilem z domu przez 10lat z powodu smutku, mimo to byłem w klubie, na dyskotece, w parku, nic to niezmieniło niepomoze mi podpowiadanie jak rozmawiac z dziewczynami, co robic po za domem, bo ja nic niechce po za sexem bylem na wielu serwisach, wszedzie albo małolaty oczekujące kreatywnosci albo kobiety oczekujące zamożności na dziwke nie pojde bo niechce placic, rodziny niechce bo zwyklej sexmilosci jeszcze niezaznałem chcialbym zeby mi jakas zaoferowała sex z checi dania przyjemnosci niemoge sie zaspokoic sexualnie jesli robie to z kobietą ktora mnie wykorzystuje za kase psycholog nie ma nic mi do powiedzenia pozatym co wiem, nie ma żadnych rad i wszystko skonczone

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować