Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praacuje w urzedzie pracy

niby bezrobocie i bieda a ludzie taka laske robia ze podejma jakas prace

Polecane posty

Gość arnoldo wank
Już się wcale nie dziwie co za holota przychodzi do tych urzedow pracy (mowie o petentach). Normalni w tym czasie po prostu pracuja

Gość bezrobotny szczesliwy buc
w polsce roboty nie ma

Gość bezrobotny szczesliwy buc
w polsce roboty nie ma

to ja się pytam gdzie te oferty są, bo na stronie ich nie widać ? z miłą chęcią przyjęłabym pracę za choćby 2tys brutto !! jestem z Wrocławia

Gość fajny obraz bezrobotnego
menel /ka w dziadowskich ciuchach z lumpa albo mopsu, który powinien uniżenie pytać od progu : pseprasam wielmożną panią, że przeszkadzam w malowaniu paznokci. Jest dla mie jakaś praca? I dziękuje jaśnie pani ,że mnie pani obsłużyła, dam pani za to czekoladę z caritasu. O ja pierdole co menele w tych urzędach pracują. I żal , że jeździ jakimś fiacikiem... bo sama zarabia 1500 , :D

Gość mam wyjebane na bezrobotnych
debili. Mam ciepla posadke i 7 kola na reke i mi to starcza. Chuj wam w dupe 🖐️

Gość jestem z wrocławia
i tak się składa ze wczoraj byłam w urzędzie bo jestem zarejestrowana. to co napisała autorka tej prowokacji to bajki. nie ma żadnych sensownych ofert (oprócz sprzątania albo wózków widłowych), o stażu można zapomnieć bo te biurwy tylko robią głupie miny i z wyrzutem mówią: na staże nie ma pieniędzy! tylko to słyszę od pary miesiecy. wrocławski pup to porażka (jak pewnie i inne).

Gość 99 % bezrobotnych do bydlo
ktore się powinno trzymac w zagrodzie i traktowac elektrycznym poganiaczem do roboty. Siedzi to kurwa scierwo zagrzybiale i zeruje na panstwie czyli na pracujacych ludziach (między innymi wiekszosci z was) a jak się do nich to panstwo zwroci z oferta przysluzenia się mu ( w koncu nie mozna tak grzybiec na kims non stop i tylko doic za nic pieniadze) to slychac tylko coooooooo? A dlaczeeeegooooo?? Muuuuuuszzzzeeee? Nieeeee chceeeeee mi sieeeeee.

Gość jestem z wrocławia
już nie wspomnę o tym, ze nie dostałam ani jednej propozycji pracy!!! ani jednej mimo, ze zaznaczyłam że przyjmę nawet prace poniżej kwalifikacji (mam wyk. wyższe) np. na produkcji. za każdym razem biurwa wzrusza ramionami że nic nie ma a na staże nie ma pieniedzy. prosze podpisac i przyjść za 2 miesiące. koniec wizyty...tak wygląda pomoc PUP

Gość do tego z k.
są osoby które kredytu nie dostaną i nikt im go nie podżyruje.

Gość juz wiem co ci bezrobotni
robia calymi dniami. Siedza i klepia w kafe 24h/dobe podczas gdy inni siedza w pracy. Czlowiek moze sobie tu popisac po 17 18 jak ma chwile wolnego czasu. A to to siedzi i klepie z nudow cala dobe :o

Gość edek fredek
Przebrnalem przez caly temat :D I powiem tylko że jak dla mnie tych nierobow zwanych tutaj "bezrobotnymi' to moglby w oswiecimiu przez komin przepuscic i nie zrobiloby mi to zadnej roznicy. Wrecz mialbym poczucie że mniej robactwa zeruje na moich podatkach. Pozdro!

"robia calymi dniami. Siedza i klepia w kafe 24h/dobe podczas gdy inni siedza w pracy" niektórzy mają w pracy internet.naprawdę. a jak sobie już człowiek zorganizuje robotę, to można marnować czas na kafe :classic_cool:

Gość eksterminator bezrobotnych
Bezrobotnych powinno się wydelegowac z kraju, albo przemielic i na papke dla swin albo nawoz pod buraki. To gowno nie ma prawa dupy otworzyc bo siedzi na utrzymaniu innych. Ale tu widze hej ho za pan brat swinia z pastuchem.

Gość do zielonej torebki
Kto pisze ?

Gość pytaczkaa
lUDZIE TO ILE WY ZARABIACIE JEŻELI DLA WAS 2000-2500 zł miesięcznie to dużo ?

Gość pytaczkaa
edek fredek ---- obyś nie pożałował tych słów

Gość dokladnie,2tys zlotych a wy
sie podniecacie jakby to bylo "cos" 2tys zlotych w dzisiejszych czasach? to nic