Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla84

Martwi mnie to, ze mój facet coraz częściej bawi sie beze mnie

Polecane posty

Gość kropla84

pytanie do ludzi będących w poważnych związkach - Jak często wychodzicie osobno?? na imprezę, piwo itp. bez swojej drugiej połówki Martwi mnie to, ze mój facet coraz częściej wychodzi beze mnie i coraz lepiej się bawi, bo wraca bardzo późno :( Jesteśmy długo ze sobą, a 2 lata temu oboje przeprowadziliśmy się do innego miasta, gdzie żadne z nas nie miało znajomych. On trafił do bardzo dużej firmy, gdzie poznał podobno fajnych ludzi - chodzi z nimi często na piwo, na bilarda itp. Zawsze chodzą podobno w swoim "firmowym" towarzystwie (więc nie chce być tam piątym kołem u wozu). Ja nie miałam tyle szczęścia - pracuje w małej firmie gdzie jest 5 osób na krzyż i to kompletnie z innej bajki. Najcześciej więc siedzę w domu, a on co 4-5 dni gdzieś wychodzi i wraca 10-12 w nocy :(

Gość wredniucha
traktuje cię jak mamę, która posprząta, ugotuje, popierze a synek polata z kolegami (koleżanki niewykluczone) i wróci do domu się wyspać

Gość bolbhlbl
10-12 to późno w nocy?? Opanuj się, jesteś uzależniona od faceta!!!

Gość kropla84
zdarzyło sie ze wracał o 3 w nocy Ale pytam się generalnie jak to jest u innych! Naprawde tak czesto wychodzicie bez swoich partnerów na imprezy???

Gość arya
a moj facet to beze mnie rzadko kiedy wychodzi bo tak go sobie wyhodowalam :) przykre to ze Twoj nie ma potrzeby zabrania Ciebie, a takie firmowe wyjscia o jakich piszesz to raz na pare miesiecy a nie raz w tygodniu..poza tym dlaczego jego znajomi z pracy nie maja byc tez Twoimi ? nie kumam , smierdzi tu obcą kobietą ..;/

Gość wredniucha
ja sobie wogóle nie wyobrażam sytuacji, że jedno wychodzi się bawić, a drugie zostaje w domu i czeka - jeśli się ciebie wstydzi i nie zabiera ze sobą - to znaczy, że trzyma cię w domu jako służącą

Gość jowitttttta
Mój facet w ogóle nie ma potrzeby wychodzenia osobno, zawsze chodzimy razem, chyba że ja akurat wolę zostać w domu, to idzie sam. Raz na rokm zdarzy sie, że pójdzie z kumplami do kina na jakieś "mordobicie", którego ja nie chcę oglądac. Twój facet jest dziwny. Nie brakuje mu ciebie na tych spotkaniach? W dodatku takich częstych?

Gość dck
smierdzi inna baba

Gość sefwer2342424
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234cgtgtert

to jest trochę nie na miejsu. Raz na 2 miesiące mozna sobie gdzies wyskoczyć samemu odstresować się we własnym gronie, powygłupiać na luzie ale co tydzień? to też powiedz że gdzieś idziesz mimo,że w domu będziesz;)