Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede spac

co pozytecznego mozna robic noca?

Polecane posty

Gość nie bede spac

jakies pomysly? bo czeka mnie kolejna nieprzespana noc...

Gość Sekret Magicznych Skrzydeł
przestac cpac! ponadto: pisac książke, wiersze...piosenki.. a lbo skomponuj cos..takie a la nuty Mozarta:) noca robi sie projekty, pisze dyplomowe prace..

Gość nie bede spac
nie ćpie:classic_cool: pisanie wierszy to malo pozyteczna sprawa:P no i zasnac mozna;)

Gość kroczący własną ścieżką
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś, to wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.

Ryćkać się można, kochać się w sensie, albo jak wolą na ciąży i macierzyńskie - przytulać.

Gość nie bede spac
heh do piatku nie mam z kim sie "ryćkać" przytulic moge jedynie psiaka:)ale jest ryzyko ze zasne mysle ze wezme sie za prasowanie i uporzadkuje szuflade w biurku bo sodoma i gomora:P

Gość frfg5rgf
czemu nie będziesz spać??można siedziec na necie,czytać,słuchać muzyki

Gość frfg5rgf
vera lynn a jak nie ma z kim i do kogo?

Gość wrtwt
wypić dwa piwa, później jakąś herbatkę typu melisa... powinno zbić trochę amfe :D

Można robić cokolwiek przecież. Miałam takie bezsenne miesiące kiedyś i to był wbrew pozorom całkiem owocny dla mnie czas. Pisałam listy, rysowałam, pisałam, wyszywałam, oglądałam filmy, czytałam, robiłam mieszanki herbaciane i przyprawowe, robiłam porządki w szafkach, planowałam sobie podróże, słuchałam nocnych audycji w radio. Fajnie było. :)

Gość nie bede spac
no nie chce bo calkowicie rozbilam sobie rytm snu i musze przetrwac noc zeby jutro moc sie polozyc wczesniej i usnac jak czlowiek. dzis np zasnelabym kolo 3-4 a wstalabym kolo 10-11 i pol nocy zmarnowane na przewracanie sie z boku na bok i pol dnia na spanie a kolejnego dnia powtorka z rozrywki. jedna nocke jakos przetrwam- biore sie za zelazko.