Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n i ,m b j n

Rok temu zaczelam nauke w szkole sredniej, a juz czuje sie zniechecona..... ->

Polecane posty

Gość n i ,m b j n

-> czuje sie wypalona, szkola mnie nudzi, denerwuje mnie nauka, wstawanie co dzien o tej samej wczesnej godzinie.. martwi mnie to, bo chcialam po sredniej szkole zrobic studia, studium, a to juz w ogole duzo czasu pochlania i nerwow :o a teraz jak mysle to nie mam ambicji, modle sie zeby szybko sie ta srednia szkola skonczyla, zebym zdala mature.. :o boje sie o przyszlosc, ze bez ambicji nie dam rady..

Gość aeiou,
ja kiedyś chciałem zdać maturę z bardzo dobrym wynikiem i skończyć porządne studia, w 1 klasie szkoły średniej też jeszcze miałem takie plany no i uczyłem się bardzo dobrze, ale gdy tylko zaczęła się druga klasa, moja ambicja z pełnej spadła do zerowej, nauka zaczęła mnie bardzo nudzić i również nastąpił drastyczny spadek moich ocen no i m.in. przez to maturę zdałem z bardzo słabym wynikiem i studiuję na bardzo lichej uczelni

Gość n i ,m b j n
i pewnie to samo mnie czeka, niestety :o

Gość n i ,m b j n
dobija mnie to wszystko, ale jakos dam rade.. trzeba :P

ja miałam rzeź w liceum, na studiach I rok i pierwsza połowa drugiego był lajcik. pomyśl sobie że wybierzesz to co chcesz, więc będzie lżej siłą rzeczy, poza tym nie wymagają wszystkiego z lekcji na lekcję, są kolokwia itd.

Gość aeiou,
u mnie na studiach jest dużo większy luz niż w szkole średniej (a szkoła średnia, do której chodziłem i tak ogólnie nie miała wysokiego poziomu)

Gość miałam tak samo
moja szkoła średnia była straszna... to była tak zwane elitarne liceum..... w których były sprawdziany 3 -4 w tygodniu, a kartkówek nie zliczę - to było straszne, naprawdę... siedziałam do 4 rano często. wszystko zmieniło się na studiach, bo uczyłam się tego, co mnie pasjonuje... teraz jestem prawnikiem - 2 lata temu skończyłam asesurę, jestem prokuratorem.

Ja dopiero na studiach odżyłam - uczę się konkretnego zawodu, dużo zajęć praktycznych, żadnego pier*olenia o Szopenie i faworyzowania innych (w mojej szkole nauczycielki miały swoich pupili - dzieci lekarzy, prawników, stomatologów, nauczycieli, weterynarzy... pozostała szara reszta bez znanego nazwiska była traktowana jak ostatnie gó*wno). W końcu wypięłam się na nich du*ą, opuszczałam dużo zajęć i sama uczyłam się w domu. I wyszło na dobre - z przedmiotów kierunkowych nędzne trójki, a matury 80-100 % :classic_cool: :classic_cool:

Gość aeiou,
ja mam w sumie nieciekawe studia (w tym sensie, że jestem na kierunku, który mnie nie interesuje, ale nie miałem wyjścia) w szkole średniej nauczyciele popierali głównie nieuków lizusów, prawie nic od takich nie wymagali :o