Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja z Czech :) :)

Kobiety lubicie facetów z Czech?

Polecane posty

Czesi są fajni, mamy dużo prostytutek w kraju a mimo to szanujemy nasze kobiety, w przeciwieństwie do Polaków.

Gość Joasia kasia
NIE LUBIE BO SA BIEDNNE KUTASY I MAJA SMIESZNY JEZYK. WOLIMY NIEMCOW, FRANCUZOW WLOCHOWI I HISZPANOW, A NIE SLOWIANSKICH BRUDASOW ZROB SE WIECZNA ZMARZLINE PEPICKU CHUJNICKU !!!

haha a ty jaka jesteś materialistko. Rozumiem że będziesz prawic takiemu niemcowi usługi cielesne w zamian za dobra materialne, ty pijawko

Niemcy są paskudni i lecą na nich tylko materialistki nie doceniajace uroku szmaticzku na paticzku! Stereotypów Niemiec to dla mnie nieogolony, brzydki, gruby i oblesny dziad

To fajnie Różo że są takie skarby jak ty 🌻

Ach, słowiańska uroda to jest to! Jedynie Szwedzi dorównują Skarb już zajęty ;) Ale Czechy są boskie, to jedyny (obok Szwecji) kraj w którym czuje się jak w domu. Włosi i Francuzi... Obcy, Czech to jest znajomy :)

a ja jestem z Cieszyna i do czeskiego Cieszyna mam rzut beretem, pełno znajomych mam z Czech, mój byly chłopak jest Czechem, kocham Pragę, bardzo często tam jezdze :)

ja mam do Czech piechotą 10 minut i od zawsze jestem związana z tym krajem. a Ty za co tak kochasz Czechy? :)

Ja kiedyś chodziłam z takim jednym... ale jak przyszło co do czego to nie najlepszy był lekko mówiąc. Ledwo czułam jego mega 6cm. Tragedia. Ale ogólnie chłopaki fajne. Śmieszne. Dużo rumu piją.